Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit kell megvenni a kis...

Mit kell megvenni a kis tesónak amit nem örökölhet valamilyen oknál fogva a testvérétől?

Figyelt kérdés
2011. szept. 1. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem egeszen ertem a kerdest..
2011. szept. 1. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
cumi...?
2011. szept. 1. 21:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Amit esetleg annyira elhasználtál, hogy már nem lenne jó egy újszülöttnek. Cumit pl. mindenképpen vennék újat - már ha akarsz neki cumit adni. Aztán ha esetleg nem tudnál szoptatni, és a régi cumisüvegek nem túl szépek, elöregedett mondjuk a gumijuk, akkor azokat cserélném. Egyébként szerintem minden más használható, ami a tesójáé volt.
2011. szept. 1. 21:28
 4/5 anonim ***** válasza:
71%
Szia!Én értem.Amit 2 gyerkőc nem tud használni!Nos,ha különböző nemüek,akkor a ruha,mert ügye fiút nem öltöztetünk fodrod rózsaszínbe és lányt kockás ingbe.:)))Ezen kivül ami most eszembe jut az a cumi,cumisüveg.
2011. szept. 1. 21:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Cumit veszek,ha igényli,mert a lányom nem cumizott soha.

A cumisüveg nem csúnya,de látszik rajta a használat,de csak cumit veszek rá.Mivel fiam lesz,így az unisex színű rucikat elraktam,így venni kell,ami nincs.Cipőt mindenféleképp újat veszek,ha eljön az idő,de amúgy se adnék a fiamra rózsaszín cipőt. :)

Mivel 20 hónap a különbség,így kiságy kell még egy.Vagyis van,de szivacsot kell rá venni és azt kapja a lányom és a tesó kapja a mostanit.

Babakocsit szerintem már nem veszek másikat,hisz már elég nagy a lányom,hogy ne kelljen neki,így azt is örökli a tesó.

Szóval nem és korfüggő,hogy mit kell venni a tesónak.

Ami közül választhatsz,hogy mi kellhet:

-cumi

-cumisüveg

-ruha

-cipő

-kiságy+matrac

-babakocsi

2011. szept. 1. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!