Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha már kapott almát és krumpli...

Ha már kapott almát és krumplit, jöhet a banán?

Figyelt kérdés
9.-e óta kap almát, 16.-a óta pedig krumplit és a kettőt vegyesen. Vagy banán helyett legyen más?
2009. ápr. 19. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Almával keverve adhatod a banánt,vagy adhatsz barackot,meggyet krumplival
2009. ápr. 19. 19:36
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
nem kaptál a védőnőtől táblázatot? abban benne van, hogy mit mikor lehet adni.
2009. ápr. 19. 20:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. Nézegetem a neten, de a banánt mindig máskor ajánlják. Ezért kérdezem tőletek.
2009. ápr. 19. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A banán érdekes kérdés. Mindenki azt javasolja, adhatjuk már korán. Én adtam 6 hósan, este kihányta a fiam, ezért csak bébiételben adtam, már nem emlékszem rá milyen más gyümölccsel kombinálva. Sajnos nem minden baba pocakja bárja. Én inkább fagyasztott meggyet, körtét, barackot adtam neki, azt jobban is szerette.
2009. ápr. 19. 20:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
En adok mar egybol az alma-krumpli utan,nem sokat vartam,nagyon szereti es bar meg tablazat szerint nem eheti,adom mert mast nem nagyon eszik,etvagytalan viszont banan-tej turmixot imadja,de pepnek is.Kerdeztem doktornot es azt mondta adjam nyugodtan ha nem allergizalta elso alkalommal(nem volt kiutese tolle).
2009. ápr. 19. 20:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
2009. ápr. 19. 20:47
 7/7 anonim ***** válasza:
72%
az én véleményem : én nem adok banánt kitudja mivel érlelik és be is permetezik szerintem nem picibabának valo a mai villágban!nem gond ha ki marad
2009. ápr. 19. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!