Ha már kapott almát és krumplit, jöhet a banán?
Figyelt kérdés
9.-e óta kap almát, 16.-a óta pedig krumplit és a kettőt vegyesen. Vagy banán helyett legyen más?2009. ápr. 19. 19:31
1/7 anonim válasza:
Almával keverve adhatod a banánt,vagy adhatsz barackot,meggyet krumplival
2/7 anonim válasza:
nem kaptál a védőnőtől táblázatot? abban benne van, hogy mit mikor lehet adni.
3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. Nézegetem a neten, de a banánt mindig máskor ajánlják. Ezért kérdezem tőletek.
2009. ápr. 19. 20:18
4/7 anonim válasza:
A banán érdekes kérdés. Mindenki azt javasolja, adhatjuk már korán. Én adtam 6 hósan, este kihányta a fiam, ezért csak bébiételben adtam, már nem emlékszem rá milyen más gyümölccsel kombinálva. Sajnos nem minden baba pocakja bárja. Én inkább fagyasztott meggyet, körtét, barackot adtam neki, azt jobban is szerette.
5/7 anonim válasza:
En adok mar egybol az alma-krumpli utan,nem sokat vartam,nagyon szereti es bar meg tablazat szerint nem eheti,adom mert mast nem nagyon eszik,etvagytalan viszont banan-tej turmixot imadja,de pepnek is.Kerdeztem doktornot es azt mondta adjam nyugodtan ha nem allergizalta elso alkalommal(nem volt kiutese tolle).
7/7 anonim válasza:
az én véleményem : én nem adok banánt kitudja mivel érlelik és be is permetezik szerintem nem picibabának valo a mai villágban!nem gond ha ki marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!