Hogy jutok el a babámmal az állatkertbe Bp. -en? Vonattal mennék esztergomból, elvileg a nyugatinál áll meg. Bababkocsival nagyon komplikált? Meddig tart az ut, és hol kell leszállnom?
Mozgó lépcsőn simán le le lehet menni babakocsival.
Én úgy vittem a baba kocsit ,hogy én voltam háttal és a babakocsit én tartottam.Nem ördöngösség.A villamosra sokkal nehezebb felszállni,mert állandóan dugig van.
Deák tértől a földalattival leszállhatsz a Hősök terén (mellette van az állatkert)
Vagy leszállhatsz a Széchenyi fürdőnél. Ott egy kis séta a parkban és ott az állatkert.
A 4-6-oshoz csak kisétálsz a Nyugati főbejáratán, és már látod is a villamos megállót. Csak át kell sétálni a zebrán, ami a Nyugati kijáratához képest bal kéz fele lesz. És a túlsó megállóba kell menned, az megy az Oktogon felé.
És tény, hogy van, hogy sokan vannak a Combinon, de én mindig kényelmesen fel tudtam szállni. A metro mozgólépcsője se sokkal jobb, mert ott meg törtetnek lefele az emberek. Szóval tömeg ott is van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!