Henrietta vagy Johanna? Melyik tetszik jobban?
Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 16:44
11/31 A kérdező kommentje:
A Henrietta azért nem csúnya, már elnézést!
Heni is nagyon tetszik, és a Johanna is, nem tudok dönteni.
2011. aug. 31. 17:29
12/31 anonim válasza:
Már nem azért, de szerintem a Johanna a csúnya név, ízlések és pofonok, én még a kutyámnak sem adnám ezt a nevet.
Úgyhogy Henrietta egyértelműen.
13/31 anonim válasza:
Johanna. :) Sokkal szebb szerintem.
Becézései pl.: Hanna, Hanni, Hannus, Johi. :)
14/31 anonim válasza:
Jelzem nem vagyok vallásos, de a Johanna olyan apácásan hangzik vagy nem is tudom... :) Heniről nekem egy gyönyörű, édes pici lány jut az eszembe, ha meg megnő, akkor is nagyon szép név!
16/31 anonim válasza:
Henrietta. A Johanna egyáltalán nem tetszik.
17/31 anonim válasza:
Mindkettő ugyanannyira tetszik, de inkább a Henriettát mondanám, mert azt szebben lehet becézni. (Heni)
18/31 anonim válasza:
Mi nem nézettük meg h fiú lesz vagy lány. Dávidot vagy Henriettát vártunk. Dávid lett. szóval nekem a Heni.
19/31 anonim válasza:
valóban izlések,és pofonok..-de azért olyat írni,hogy a kutyámnak sem adnám..!
20/31 anonim válasza:
Nekem a nővérem Henrietta.Ha lesz egy lányom valamikor biztos így fogják hívni.Egyértelműen a Henrietta a szebb név szerintem.
Bár ez attól is függ mi lesz a vezetéknév.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!