Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tejérzékeny babának keresek...

Tejérzékeny babának keresek recepteket. Hol találok, vagy esetleg küldenétek Ti is, ha valamit kitaláltatok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 14:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
így van, örülök h segíthettem :)
2011. aug. 31. 15:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Zabtej, kókusztej vagy szójatej esetleg a tej helyett? Vagy van szója joghurt is, ezt is lehet főzéshez használni, és akkor azt az ételt, amiben tejföl lenne, ezzel helyettesíted.

Csinálhatsz neki a leírtakon kívül még esetleg krumplistésztát, paprikáskrumplit, rizst hússal és bármilyen zöldségszósszal, bolognai spagettit, zöldséges tésztát, gulyás levest, rakott cukkinit, paradicsomos burgonya főzeléket, rántott/sült halat vagy májat, rizibizivel, kukoricás, vagy más zöldséges rizzsel, főtt vagy sült krumplival.

Én még csináltam cukkini lepényt is (cukkini,tojás, liszt, és ezt ki kell sütni serpenyőben kevés olajon) és tócsnit, nagyon szereti a fiam.

A karfiol tényleg fújhat kicsit, először érdemes kis adaggal próbálkozni.

2011. aug. 31. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!