16 hónaposom nyelvén, szájában nagyon apró fehér kis pöttyök vannak.5-6 a nyelvén, szájában kb.2-3. Mi lehet ez?
a rózsaméz jó az aftára és a szájpenészre is. De elég gyenge szer, már az első jeleknél használnod kell.
első válaszoló voltam.
Na mi jól jártunk!!! :(
Helyettesítő doki volt, elmondtam, hogy miért jöttem. Először nem is látta miről beszélek, pedig a kicsinek a nyelve hegyén volt. Na mindegy. Kaptunk rá DOLOGÉLT!!!!! Ez eléggé ledöbbentett, kérdeztem is, hogy ez nem fogzásra van. Erre a doktornő: "A kicsi szájára is jó lesz higgye el!". Mondom rendben. Kiváltottam 1500Ft volt. Kenegettem Én naponta többször is, de egyre csúnyább lett. Hétfőn azaz ma megint levittem a dokihoz, szerencsére a mi imádott, megbízható dokink volt. Megnézte a száját, torkát, meghallgatta a tüdejét. Mondtam, hogy Dologélt kaptunk, ezen meglepődött. Na most ott tartunk, hogy ez a nyavalya ráment a torkára és kapott egy szép kis torokgyulladást! :( Napi 2x antibiotikumot kell kapnia 5 napon keresztül!!!!
Pedig direkt levittem dokihoz, még akkor mikor pár kis pöttye volt, hogy ne legyen nagyobb baj, erre egy helyettesítő "doki" félrekezeli!!!
Vettetek kenetet? Az én fiamat gennyes mandulagyulladással kezeltek 1 hónapig, mígnem kenetet vettek és kiderült, hogy a fehér pöttyök a manduláján nem genny, hanem candida, ami a szájpenészt is okozza. Így az antibiotikum súlyosbította a helyzetet.
Szerintem csináltass egy torokváladék vizsgálatot.
Első válaszoló voltam.
A fiamnak is volt mindkettő, az egészséges rendelésen kapta el a szájpenészt, máshol nem nyalt meg semmit, mérges is voltam magamra :(((
A dologélt azért javasolja rá, mert a gél szétterjed a szájüregben és a fájdalmat enyhíti, de nem gyógyítja, nem értem, minek mondta a doki.
Remélem hamar gyógyultok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!