Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Koraszülött kistestvérem...

Koraszülött kistestvérem született, mire számíthatunk?

Figyelt kérdés
27. hétre született, 1200 gr-mal, 38 cm-el. Az orvosok azt mondják, hogy stabil az állapota, a lélegeztetőről egy hét után le lehetett venni, mostmár( 1 hónapos) teljesen egyedül lélegzik. Naponta 12* 14 ml-t eszik. Kicsit vérszegény, néha vért kap, de jól viseli. Most elkapott v.mi baktériumot, amit antibiotikummal kezelnek.
2011. aug. 30. 22:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Előző vagyok ismét. Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, én innen sok mindent megtudtam annak idején:

[link]

Minden jót! Ha lehet, írj majd, hogy mi van veletek!

2011. aug. 31. 00:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 2,5 éves és ő a 30 héten született 1360 grammal.Teljesen egészséges,okos gyerek,senki nem mondaná meg, hogy korababa.annyi baja lett,hogy szemüveges,de csak az egyik szeme rossz/2,5/,nagyon édes a kis szemüvegbe.
2011. aug. 31. 14:09
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a sok választ, a kedves szavakat és a biztatást!

Azért született korábban, mert nyitott volt anyának a méhszája, és v.mi baktériumot is találtak, de azt még a szülés előtt kezelték.

Ma voltunk bent a picinél, a súlya szépen növekszik, már 1270g, ugyanis a születési súlyából 920g-ra esett vissza. Mióta eszik anyatejet is, szépen gyarapszik, úgy adagolják, hogy 1* 8mg anyatej és 6mg Neocate.

2011. szept. 1. 20:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Nagyon ügyes a kistesód!:) Csak így tovább! A 28 hétre született baba anyuja voltam.
2011. szept. 3. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!