Sport szeletet adhatok már 1 éves kislányomnak?
Figyelt kérdés
Most kapott ajándékba sport szeletet, de nem tudom már odaadhatom-e neki, mert a hátulján az is fel van tüntetve, hogy nyomokban tartalmazhat földimogyorót, és diófélét.
Köszönöm előre is a válaszokat.
2011. aug. 30. 14:56
11/16 anonim válasza:
én nem adnék. 1éves a lányom, még édesség nem járt a szájában, amig lehet kerüljük. ha rám hasonlit úgyis majd ha nagyobb lesz tömi magát vele!:))
12/16 xStefix válasza:
Nem!
És nem a diófélé meg a rum a lényeg, hanem a töménytelen cukor! Ne is tudod, mennyire rá lehet kattani, villámgyorsan... és mennyire rosszat tesz az egészségnek.
13/16 anonim válasza:
Az én 15 hósom még nem evett,de nem is fog sokáig ha rajtam múlik és más csokit sem!
14/16 anonim válasza:
Az óvodáig lehet bírni, hogy "normálisan" egyenek, onnantól én kontrollvesztett voltam. :o)
A lányom ott kapott először gumicukrot...
Egyébként itthon nem jut eszébe "követelni" az ilyen dolgokat, megkérdezi, hogy kaphat-e, én meg mondom, hogy nem és kész. Annak ellenére hogy én nagy csokifaló vagyok. :o)
15/16 anonim válasza:
Én a második válaszoló vagyok. Csak arra lennék kíváncsi, hogy ha mindenki nemet mondott a kérdésre, akkor az első kettő választ vajon kik pontozták le?
16/16 A kérdező kommentje:
Ez jó kérdés. Én senkit nem pontoztam le, hiszen ezért kérdeztem a véleményeket. Számomra mindenki válasza hasznos volt. De ezek szerint csak volt pár olyan ember, aki nem értett egyet a nemmel.
2011. szept. 2. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!