Hogy is van ez az újszülött látogatásával kapcsolatban (6 hét)?
Szerintem semmi indoka nincs ennek. Hozzánk jöttek első perctől kezdve. És ahogy hazajöttünk a kórházból én is azonnal vittem sétálni a piciket.
Épp múltkor láttam történelmi dokumentum filmben, hogy nagyon gyakran végződőtt tragédiával a terhesség, szülés és a gyerek is ritkán maradt életben-ez volt az indoka, hogy terhesség kezdetétől rejtegették a kismamát és a babát. De ma már ennek semmi értelme.
Ami betegségek szempontjából a legveszélyesebb kor az a 9 hónapos kor, hiszen az anyai immunsejtek már a saját még nem véd. De ez pont az a kor, amikor nekiáll homokozni a gyerek, irdatlan mennyiségű koszt fal fel, úgyhogy a legkevésbé vannak ekkor óvva. és még sincs semmi bajuk, ki van ez találva.
Hozzánk jöttek már akkor is amikor a pici egy hetes volt.Engem nem zavartak,örültem a társaságnak.Amúgy nem tudok olyanról,hogy az első 6 hétben senki nem látogathatja a babát.Sétálni akkor hogy fogtok menni?
Én ezt még nem is hallottam,hogy így lenne...
Én megvesztem volna ha 6 hétig hármasban üldögéltünk volna a párommal meg a gyerekkel. Örültem ha jött valaki, mert átadtam a gyereket, és el tudtam menni WC-re, főzni egy kávét, vagy megfésülködni :)
Teljesen normális hogy látni akarják. Most még influenzaszezon sincs. Aki egészséges hadd jöjjön. Mondjuk akit megláttam hogy taknyol vagy köhög, azt szó nélkül hazaküldtem.
Szia!
Én a szűk családot engedtem csak! Nagyszülők, sógoromék,kb olyan 8-an!De ők akármikor jöhettek, jó nyilván szóltak előtte! :) Sajna beteg lettem, így örültem is ha jöttek, mert a kaját is hozták, meg segítettek!
De a távolabbi rokonok, és a barátok ők csak 6-8 hát után jöttek, mert H1N1 télen születet a lányom, és én kértem ezt tőlük, de mindenki megértette simán!
De nekem is 3 hetes volt mikor Szent Estére mentünk a családi bulira, de akkor csak az a 8 személy plussz mi 3-an voltunk akik amúgy is látták már!
Ahogy Nektek jó, itt minden attól függ, Te és a Baabás mennyire vagytok alkalmazkodóképesek! :)Ezt jó értelemben írtam!
Mert mi az elején nem akartunk senkit látni (nem családtagot...) de a másodiknál biztos hamarabb engedélyt adok...már lazább lesz minden! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!