Borostyán lánc kérdés? Aki hisz benne és használt, hány hónapos kortól kellene használni?
18 hónaposan került a nyakába, mert már annyira szenvedett a fogaival, semmi nem vált be, majd végül kipróbáltuk a láncot , amúgy én sem hittem benne, elég szkeptikus vagyok. Attól kezdve nem fájt neki, most nem tudom hogy a lánctól, vagy csak azért mert túl lett a nehezén.
2 éves múlt, még mindig rajta van, soha nem zavarta, amúgy nagyon szereti, mert meg szokták dicsérni milyen szép lánca van és ilyenkor örül.
off
éjszakára is rajta hagyjátok?
Az utolsó válaszolóknak: [link]
-nekünk pontosan ilyen van. Ebből a boltból is vettük. Ezt csak azért írom,hogy nem mindegy hogy hol veszi meg az ember...!
Éjszakára is rajta hagytam/hagyom.
Kb 4 hónapos korától a nyakában van. Nem is nagyon érdekelte,nem piszkálta.
Nálunk használt,mert soha nem volt nyűgős a foga miatt.
Az ismerős babának nem volt és őt nagyon megviselte a fogzás időszaka..Volt hogy egész nap csak nyűglődött,szenvedett a foga miatt..Mikor már ismerte a fáj szócskát,eléggé sokszor mondta az anyukájának és mutatott a fogára.. Nálunk ilyen egyszer sem volt..még a rágófogakat is csak úgy vettem észre hogy már megvannak neki,hogy mikor jókat kacarászott,akkor beleláttam a szájába..Azaz hát fogmosáskor volt hogy elkapta az arcát,mikor hátra értem a fogkefével,úgyhogy csak akkor gondoltam,hogy nőnek a fogai és ott érzékenyebb a dolgokra..
Ja..ha ez számít,akkor 2 éves a kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!