Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Borostyán lánc kérdés? Aki...

Borostyán lánc kérdés? Aki hisz benne és használt, hány hónapos kortól kellene használni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 10:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

18 hónaposan került a nyakába, mert már annyira szenvedett a fogaival, semmi nem vált be, majd végül kipróbáltuk a láncot , amúgy én sem hittem benne, elég szkeptikus vagyok. Attól kezdve nem fájt neki, most nem tudom hogy a lánctól, vagy csak azért mert túl lett a nehezén.

2 éves múlt, még mindig rajta van, soha nem zavarta, amúgy nagyon szereti, mert meg szokták dicsérni milyen szép lánca van és ilyenkor örül.

2011. szept. 6. 15:14
 12/16 anonim ***** válasza:
sajnos a fogfájása nem múlt el hiába tettük a nyakába a borostyánláncot
2011. szept. 6. 16:12
 13/16 anonim ***** válasza:

off

éjszakára is rajta hagyjátok?

2011. szept. 6. 18:06
 14/16 anonim ***** válasza:
hogy néz ki a lánc.raknátok be képet róla?és hol lehet venni?mennyiért?
2011. szept. 7. 08:18
 15/16 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszolóknak: [link]

-nekünk pontosan ilyen van. Ebből a boltból is vettük. Ezt csak azért írom,hogy nem mindegy hogy hol veszi meg az ember...!

Éjszakára is rajta hagytam/hagyom.

Kb 4 hónapos korától a nyakában van. Nem is nagyon érdekelte,nem piszkálta.

Nálunk használt,mert soha nem volt nyűgős a foga miatt.

Az ismerős babának nem volt és őt nagyon megviselte a fogzás időszaka..Volt hogy egész nap csak nyűglődött,szenvedett a foga miatt..Mikor már ismerte a fáj szócskát,eléggé sokszor mondta az anyukájának és mutatott a fogára.. Nálunk ilyen egyszer sem volt..még a rágófogakat is csak úgy vettem észre hogy már megvannak neki,hogy mikor jókat kacarászott,akkor beleláttam a szájába..Azaz hát fogmosáskor volt hogy elkapta az arcát,mikor hátra értem a fogkefével,úgyhogy csak akkor gondoltam,hogy nőnek a fogai és ott érzékenyebb a dolgokra..

Ja..ha ez számít,akkor 2 éves a kislányom.

2011. szept. 7. 09:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Nálam a kisfiamnál is bevált,most a kislányom 3 hónapos,1 hónapos volt mikor ráraktam azóta csak akkor vettem le ha feltöltés érdekében a napra raktam.Titka,hogy soha nem szabad levenni.Éjszaka sem!!És fürdésnél sem.Nekünk használt de ehhez kellett az is hogy elejétől kezdve 100%-ig hittem benne.
2011. szept. 7. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!