Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Előfordult veletek is, hogy...

Előfordult veletek is, hogy babátok ijesztően/durván félrenyelt?

Figyelt kérdés
Mit csináltatok?
2011. aug. 28. 20:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
4 hónaposan "letüdőzte" az anyatejet :( Nagyon megijedtem,másnap is elég szörcsögő hangot adott,levittem a dokihoz,ő azonnal beutalt tüdőröntgenre,ami alátámasztotta,hogy folyadék került a tüdőbe,ami tüdőgyulladást okozott. 2 nap korház,antibiotikum :(
2011. aug. 31. 08:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Jaj, ne is mond... Mi a kenyérrel jártunk így... Elkezdtem kóstoltatni, elég szépen ment neki, aztán egyik nap félrenyelte, fuldoklott, már minden csináltam mire végre kijött, de ez borzasztó élmény! Nem is adtam neki kenyeret 1 hétig, remegett kezem lábam... Egyébként a kenyérkét mindig megvajazom, és májkrémet is rakok például rá, sőt a falatkát, még meg is forgatom a májkrémben, hogy mindenhol csússzon, és még így is! Most 9 hónak vagyunk...
2011. aug. 31. 09:43
 13/15 anonim ***** válasza:
ma 08:54!!! JÉZUS MÁRIA!!!
2011. aug. 31. 09:47
 14/15 Anyuka92 válasza:
Nálunk vasárnap volt egy ijesztő szitu.Ült a pihenő székbe eldobta a csörgőt vissza adtam neki elfordultak kb 2 másodpercre és annyit láttam mintha fejbe kolintotta vna magát de nem vennék ra mérget és próbált vna sírni de nem tudott.Megfeszitette magát kikaptam ütöttem a hátát de semmi átvette az apja ő is ütötte a hátát anyukám megpróbált belenyúlni a száján h lehet lenyelt vmit én kozbe hívtam a mentőt akkor már mintha morgott vna.Aztan én már bele tudtam nyúlni a szájába akkor mintha kapott vna levegőt.Aztan elindultunk a mentő elé az autóba már sírt kezdtem megnyugodni picit az elvégre jó jel.Be kelett mennünk a kórházba 2 nap 24- órás légzés figyelo hála isten semmi komoly baj .A mentobe nagyon sok nyal folyt ki neki mert fogzik.Evés elott 1 órával történt, azt mondtak h lehetett bufi, nyál de nem tudtak pontosan mondani.Kb 40 másodpercig nem vett levegőt szörnyű volt azt hittem megfullad.Valakinek volt hasonló ?Azota rettegek😔
2020. jún. 5. 10:42
 15/15 anonim ***** válasza:

A ma már 22 éves Nagyfiam nyelte félre a banánt. Lábánál fogva rázták,amíg ki nem jött. Kb 6 infarktust kaptam közben.

Szoktam is neki mondani;akkor lettél oxigénhiányos,azért vagy ilyen hülye. 😁😁😁😁❤️❤️❤️❤️

2021. szept. 2. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!