Ajándékban kaptunk egy 5-ös pempers pelenkát ami nekünk még nagyon nagy? Többi lenn.
Figyelt kérdés
Hol tudnám gyorsan eladni és mennyit lehet érte kérni?2011. aug. 28. 12:12
11/13 anonim válasza:
Ekkora hülyeséget,majd megnő a gyerek és akkor jó lesz neki.
12/13 anonim válasza:
Én is csak javasolni tudom, hogy add el. A védőnőt kérd meg, hogy segítsen. A tanácsadóba írd ki egy papírra, hogy X db 5ös méretű Pampers pelenka eladó, vagy elcserélhető X db Y méretű pelusra (nem írtad, hogy mekkorát használtok most). Mivel nem írtad, hogy hány darabos a csomag, így árat nem tudok írni.
Már csak azért is javaslom én az eladást, vagy elcserélést, nehogy úgy járjatok, mint mi. Még húsvétkor bevásároltunk pelenkából, hiszen akkor még 1,5 éves volt a fiam, úgyis kell majd. Erre 3 hónapja szobatiszta, 1 hete ágytiszta (bár ezt még nem kiabálom el), de ha megyünk valahova, vagy a déli alváshoz hónapok óta nem kap pelust. Így most ott lapul a szekrényben 150 db pelust... Az 5ös mérethez hozzá sem nyúltunk még...
13/13 anonim válasza:
Igen, 5-ös méret nekünk sem kell a kisebbik lányommal már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!