Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is ilyen aluszékony ma...

Másnak is ilyen aluszékony ma a gyermeke?

Figyelt kérdés
a kicsik 8 hónaposak a mai nap még csak azzal ment el hogy alszanak felkelnek nyűglődnek és megint alszanak...nem értem mitől lehet???!!!
2011. aug. 27. 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Másfél évesem is egész nap hisztizett,sírt,nem találta a helyét... Most másfél órája alszik,de lesz a 2,5 is...
2011. aug. 27. 13:54
 2/6 A kérdező kommentje:
kösz hogy írtál...kezdek megnyugodni...tudod 1 hete bent voltunk a kórházban és azóta bármi eltér a megszokottól rögtön rosszra gondolok:((igen ők is eddigi 30 perces alvásukat kihúzzák 1,5 -2 órásra is...szép napot neked:)
2011. aug. 27. 14:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én 18 hónapos lányom is már 2 órája alszik, pedig nem nagyon szokása...:)
2011. aug. 27. 14:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen!!! Itt a hideg front! :)
2011. aug. 27. 14:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat...jól kicsinálja már most a gyerekeinket az időjárás:(nem elég az hogy mondjuk a foguk jön még a frontok is "bántják" őket...
2011. aug. 27. 14:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekünk se sokat van el ma a leányzó, nyűgösebb és reggel fél 8-ig aludt, pedig 6-7 körül szokott kelni! Hideg front miatt lehet, nekem is fáj a fejem. :S
2011. aug. 27. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!