Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A baba bicikliülésekben van...

A baba bicikliülésekben van különbség?

Figyelt kérdés
A biciklimre akarok venni babaülést, és nem tudom, van-e köztük különbség. Mire kell figyelnem? Minde egyforma, vagy nem?
2009. ápr. 17. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nem mindegyik egyforma. Ebbol is vannak markak, mint ugye mindenbol. Es kulonfele meretben vannak, erre kell figyelned.

Eloszor szerintem menjel el egy jobb biciklis boltba, vagy ahol nalatok aruljak. Tesco nagyobb aruhazak, es nezzel korbe. A neten is nezd meg biztosan vannak kepek roluk.

Nekunk olyan volt, hogy hatul magas volt a gyerek hatanal, fejenel. Mar biztos lattal olyan gyerekulest, ami hatul a fejet nem vedte, hanem a vallaig ert csak az ules a gyereknek. Szerintem jobb az, amelyik hatul jo magas, mert abba jobban hatra tud dolni a gyerek, es sokszor meg alszanak is benne.

Esetleg nezd meg hasznaltan is, mert jokat es sokkal olcsobban ki lehet fogni, mint ujonnan.

Honap es kg van ezekre is rairva.

2009. ápr. 17. 20:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi nemrég vettünk, ha jól emlékszem 12.000,-Ft-ba került. Ez az alsóbb árkategória, a dizájnosabb, teljesen kárpitozott, állítható háttámlájú verziók 20.000,-Ft körül voltak. Szerintem biztonság szempontjából nincs különbség köztük, csak a külső más. Belinkelek egy oldalt, ezen látható a Polisport Boodie (piros)
2009. ápr. 17. 21:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Lemaradt a vége: tehát a Polisport Boodie FF, pont ilyen van nekünk.

[link]

2009. ápr. 17. 21:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt olvastam, hogy biztonság tekintetében jobbak azok a bicikliülések, amelyeket nem a csomagtartóhoz, hanem a kerékpár vázához kell rögziteni. Én mindenképp ilyet vennék.
2009. ápr. 17. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! mindenképpen azt a megoldást javasolom ahol a gyermekülés mögötted helyezkedik el és egy adapterrel van a vázhoz rögzítve.Csomagtartónak nincs szerepe. Általában22 -25 kg a teherbírásuk, állítható lábtámasz,biztonsági öv, és küllővédő van majdnem minden fajtához. én a Hamax márkájúakat ajánlom 18.000,- körül már lehet venni. a sleep funkciósak drágábbak kb.24.000,-
2009. ápr. 17. 22:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Van ugye amit magad elé tehetsz és van amit mögéd.Ebből is többfajta,van ami a csomagtartóra rögzíthető,vázra vagy a nyeregszárra.

Van aminek dönthető a támlája,ill a lábrész állitható ha nő a gyerek akkor is kényelmes maradjon.

Én a merida kerékpárok oldalán néztem,itt minőségiek vannak,és elérhető árban(ez a kerékpár faja is elég nagy márka)

A nagyáruházakat nem ajánlom mert csak nevenincs cucccok vannak amik nem biztos h megfelelően védenek,ill. nem megfelelő anyagbol készülnek

2009. ápr. 19. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!