Baj ha egy éves és még tápszeres?
21 hós koráig tápszert kapott a lányom, csak utána tejet. 1 év felett már főztem neki tejjel (pl spenót, rizsfelfújt), de kifejezetten tejet nem ivott addig.
Rossz evő volt, muszáj volt, hogy kapjon valami vitaminfélét, szerintem a tejben nincs egy fia vitamin se, a tápszer viszont tele van.
Nagyon egytértek a "tápszer-ellenes" anyukával,bár az én 4 hónaposom tápis,de 1 éves kora után ha teljesen egészséges lesz (és reméljük az lesz ) akkor tejet fog kapni,ha elfogadja.
Egyébként 1 éves kor után lehet nekik tejet adni (és szerintem kell is,ha nem napi szinten,de igenis szokja a szervezete,kivéve az allergiásoknak) a többi javaslat ami két-három éves kor után javasolja,puszta üzlet,semmi más.Viszont az én gyerekemen ne nyerészkedjen senki,az ő kárára.
köszönöm a válaszokat.
kedves utolsó, nem értem az utolsó mondatodat: ne nyerészkedjen senki a gyermeked kárára :O
hogyan ártana egy tápszer a babának? miért lenne kárára? én sajnos csak 5 hónapig tudtam anyatejet adnia lányomnak, addig fejtem neki, szopni sosem tudott. viszont úgy gondolom a mai tejekben már nem sok minden van ami hasonlít az igazi tejhez.
érdekelt a dolog mert olvastam sokaktól hogy tejet adnak egy éves kor után és azt hittem csak a barátnőmmel vagyunk ilyen kis "különcök" hogy nem adunk még tejet.
mindenkinek szép napot és köszönöm a véleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!