Hétfőn szültem és szépen meg is jött a tejem. Babám folyamatosan a cicin van /ezt tanácsolták. Viszont nem volt tagnap óta kakija?
nyugodtan tedd mellere
mivel éheztetni nem szabad egy babát és a szopi meg is tudja nyugtatni
az meg h mikor van széklete erre ezt mondják a napi 7 és a heti 1 is teljesen rendben van
az anyatej azért jó mert majdnem 100% ban hasznosul
hasfájás legalábbis amit nekem mondtak az első 3 hétben nem lehet
Ha fáj a hasa és még "rászopizik"annál jobban fog fájni:(
Most le leszek pontozva,de ennél nagyon baromságot,hogy folyamatosan legyen cicin,ez ilyen újhullámos hülyeség.Én mind a 4 gyerekemet 3 óránként ettem.És így legalább hamar kialakult a rend,mindig tudtam mikor lesznek éhesek,nyugodt szívvel tudtunk bárhova elmenni(én nem tudok bárhol szoptatni).Mégis a legrövidebb idő amit szoptattam 1 babám 14 hónap volt a leghosszabb pedig 36 hónap.Anyatejes babánál egyébként nem ritka,hogy 3-5 napig is nincs kaki,ami nem gond ha nem kínozza a babát.Adj neki espumisan cseppet,nekünk az nagyon bevált,tornáztasd a lábacskáit.És figyelj rá,hogy ne egyél puffasztó ételeket.
Üdv:4 gyerekes anyuka
Ugye mondtam,hogy le leszek pontozva:(
a 4 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!