Piszok! Lehet valami baja a kisbabámnak, ha elviszem?
Nagymamám évek óta magatehetetlen beteg, nagynéném és családja gondozza az ottlakás fejében. Sajnos, nagyon piszkos, putris emberek, tiszta fertő, ahogy élnek. Amig nem voltam terhes, eljártam hozzájuk takarítani, hogy legalább a mamám szobája legyen rendben.
Kicsi fiamat szeretném megmutatni neki pár héten belül, de el merjem vinni ebbe a mocsokba?
Én tisztaságszerető nő vagyok, a baba mellett is rend és higiénia van nálunk, tényleg félek, hogy baja lesz a picinek, ha elviszem.
A nagymama miatt vidd el.Gondolom nem fog a földön csuszni-mászni.Valamibe ültesd be,és ne érjen el semmit.
Ügyes vagy megoldod.
Mit jelent a kosz? Ha csak port,rendetlenséget,piszkos járólapot,akkor elvinném,legfeljebb a hordozóban-pléden-kezedben lesz.
Ha a kosz rothadó ételmaradékot,állat ürüléket,netán ha nagymamád már nem szobatiszta akkor annak a nyomait jelenti,akkor azért elgondolkodnék. Bár szerintem akkor is elvinném ha az a tét hogy az imádott nagymama láthatja e még a dédunokáját. Esetleg menj el egy nappal hamarabb,babád bizd rá valakire és takarits ki.
Igen, nagymama már nem szobatiszta, sokszor belenyúl a pelenkába is, és tudom, hogy nem fürdetik rendesen. Amikor egyedül mentem is nagyon nehéz volt ottmaradnom anélkül, hogy vita lett volna a mama ápolásából.
Szóval igen, megfogná biztosan. De annyira várta ezt a kis csöpp babát szegény... nagyon nagy dilemmában vagyok.
Esetleg ha a látogatás után rögtön áttörlöm gyerek kezét, arcát törlőkendővel, az használna valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!