Fogzási láznál mennyi volt nálatok a legmagasabb?
Figyelt kérdés
És nálatok az hogy nézett ki? Milyen volt a babád?2011. aug. 25. 16:16
1/8 anonim válasza:
Ugyanolyan volt, mint máskor, jókedvű, játékos, csak piros, és 39,7 fokos. Úgyhogy a kádban játszott, a vizes lepi nem annyira tetszett neki, de ügyes volt, kúp, nurofen. Nem volt sírósabb, se semmi. Enyhe nyálkás széklet, másnap reggelre kutya baja, viszont kijött 1 foga, következő nap még egy, és 10 napon belül még 2.
2/8 A kérdező kommentje:
39,7??? Úristen! Az én fiamnak 38,3 de még ezt is sokallom. Azt mondják, fogzástól nem lehet láza csak hőemelkedése...hát nem tudom.Az ökle folyton a szájában, csurog a nyála, lázas és sírós, egyébként el lehet vonni a figyelmét és olyankor nagyokat kacag, szóval tuti nem beteg. Szóval a fogtól lehet ennyi láza? Meddig szokott ez tartani?
2011. aug. 25. 17:12
3/8 anonim válasza:
Nekünk is azt mondta a gyerekorvos, hogy fogzástól csak hőemelkedése lehet. Amikor fél éves korában láza lett a babánknak, mi is a fogzásra gyanakodtunk, erre kiderült, hogy teljesen más baja volt. Persze látszott is rajta, teljesen levert volt, aluszékony és nagyon elesettnek tűnt. Ha lázas a babád, szerintem érdemes a gyerekorvost felhívni.
4/8 anonim válasza:
Nekunk eddig egszer fordult elo az egyik felso foganal, hogy 39.4 volt a laza, kicsit levert volt szegenykem, de masnapra kijott a foga, es a lazat mintha elfujtak volna. Most 17 hos, 12 foga van, remelem hogy nem lesz tobb ilyen lazas fogunk :)
5/8 anonim válasza:
ha jól emlékszem 38,6 volt a hője de akkor 3 foga jött egyszerre!Adtam neki panadolt és aludt is tovább(éjszaka volt)
6/8 anonim válasza:
Nálunk 38,7 körül volt a legmagasabb, én elvittem a dokihoz, aki megvizsgálta, és közölte, hogy jön a foga. Pár nap múlva ki is jött neki 2. Szóval a fogzástól is lehet lázas, de azért nézesd meg a gyerekorvossal, a biztonság kedvéért, ha holnap is felmegy a hője.
7/8 anonim válasza:
Fogzástól nem nagyon van magas láz, max hőemelkedés. Nálunk idáig hálistennek csak az egyik szemfognál volt, 37,8 popsiban, szóval inkább csak hőemelkedés, ellenben 3 napig alig evett, hígabb volt a széklete, csak ivott, 4napon visszatért az étvágy, és kijött a szemfog:)
8/8 anonim válasza:
1. vagyok. A doki mondta, hogy a fogától van, azt mondta, hogy hőemelkedés szokott lenni, de extrém esetekben, amikor több jön egyszerre (nekünk legutóbb az őrlők jöttek), akkor vannak babák, akik ilyen magas lázat is képesek produkálni. Amúgy 1 napig tartott, amint kibújt az 1. fog a 3-ból, azonnal elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!