Zabpelyhet mikortól és hogyan adható a babának?
nem kell só, sem cukor.
a zabpelyhet feforrázod kb.2xes mennyiségű vízzel, 5 percig hagyod puhulni, majd 5 percig főzöd, majd megint 5 percig pihenteted. utána lehet turmixolni, gyümölcsel nagyon finom.
szerintem már megpróbálhatod, hivatalosan 6 hótól adható.
én egyben szoktam főzni egy adagot, turmixolva hűtőben tárolom, minden nap 1-2 kanálnyit tettem belőle az ételébe. hivatalosan 1-2 napig szabad tárolni, én 3-4ig szoktam.
Fozd meg vizben, majd turmixold ossze a gyumolccsel vagy a zoldseggel. Nem kell so, sem cukor.
En most 7 hosan fogok adni a babambak eloszor.
xStefixnek a zabpehellyel mi a gondod? A legszigorúbb táblázat is (Kismama magazin) engedi 6 hós kortól a zabpelyhet.
Nem kötekedni szeretnék, csak kíváncsi vagyok a véleményedre.
Zabpehellyel semmi.
Azzal van gondom, hogy 6 hónap előtt már többféle ételt is kap egy baba. És mostanában ugye megy a nagy glutén-hadjárat...
Tényleg nem kötekedni akarok, de akkor ezt írd ki a kérdezőnek, ne egy félreérthető cinikus megjegyzést.
(Egyébként abszolút egyetértek veled, de legyél egyértelműbb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!