Bennetek is olyan erős élményként él a szülés?
Persze, gondolom igen hiszen nem sokszor kerülünk ilyen helyzetbe. Na de mégis?
Nekem minden nap eszembe jut és kicsit agyalok rajta mi hogyan történt.
Nem tudom mikor szültél:) én csaknem 2 éve és élénken emlékszem rá, mert sajnos nagyon rossz élmény volt.
Nagyon parázok is mert újra babát várunk és az első terhességemnél eszembe se jutott félni a szüléstől egy percig se, na mostmár tudom mitől kell tartsak.
Szóval én szivesen felejteném gyorsan mielőbb...
Őszntén? Én már csak a jóra emlékszem (9 hónapja szültem). Gyakran eszembe jut nekem is, bár sok részlet kimaradt, nem mindenre tudok már visszaemlékezni. Azt is tudom, hogy nagyon fájt, de hogy mennyire azt már nem. Írtóra szeretnék akár most azonnal, bemenni a kórházba és újra szülni! Bár még sajnos nem vagyok terhes, de minden vágyam egy újabb szülés. Lehet, hogy hülyén hangzik, de én már csak egy ilyen maoista alkat vagyok.:P
KoBa
Igen erős élményként él bennem. Igaz én 7.5 hónapja szültem császárral de mégis csak a jó pillanatok maradtak meg.:) a rosszt valahogy elfelejette a jó:)
meg persze a kisfiúnk aki kitölti az egész napunkat:)
mennyi ideje szültél? Szerintem az jó ha gondolkodsz rajta, hogy mi hogyan történt. Mert így feldolgozod az ott történt eseményeket.
Asszem szó szerint ugyanazt érzem mint az 1. válasoló, csak én még nem vok terhes :)
Én most úgy érzem, hogy soha nem fogom kiheverni, nagyon gáz volt.
Én valahogy nem tudom feldolgozni, majd talán az idő...
8 hónapja szültem, szóval viszonylag régen. Nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék rá, akár többször is. Ez volt az első szülésem és remélem lesz még benne részem.
Most már én okossabb vagyok, mint azelőtt. :))
Jah, annyit még hozzáteszem, hogy nekem sem volt könnyű szülésem. 4280 g volt a kisfiam, meg 58 cm. Közel 13 órán keresztül bajlódtunk egymással, de azért csak megszületett simán. És olyan jó volt túlenni rajta. én piszkosul féltem a szüléstől, rettegtem tőle, nem bíztam magamban. Nem tudtam, hogy leszek képes ezt végigcsinálni. DE azt tudtam, hogy császárral semmiképpen nem akarok szülni. Végig akarom csinálni az egészet.
Én végigpityeregtem a terhességemet, ha csak a szülésre gondoltam. Nagyon paráztam tőle. Jó vacak volt, de mindent kárpótolt az a gyönyörű kék szempár.:)
Na, az "is" kimaradt az okossabb szó előtt. :)
Asszem, ha lehetne, most mennék magam is a szülőszobára, annak ellenére, hogy ha nem is volt olyan rossz a szülés, de kicsit másként csináltam volna.. De erre nekünk még kicsit várni kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!