Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tejpéppel kapcsolatban mi a...

Tejpéppel kapcsolatban mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Ma vettem a 7,5 hónapos kisfiúnknak Milupa vaniliás tejpépet. Nektek milyen tapasztalatotok van a tejpépekkel kapcsolatban?(melyik fajta a jó, mire kell figyelni mikor adjuk a picinek,...)
2009. ápr. 16. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ezt szeretik a babák. nekem nincs vele semmi bajom, a fiam szereti őket, és nem hízlal, meg nem tudom miket találnak még ki rá.. teljesen jó kaja, és finom is.
2009. ápr. 16. 21:45
 2/7 A kérdező kommentje:

köszi,

Te miért kezdted el adni a picidnek?? volt valami kiváltó ok vagy csak az, hogy színesítsd a táplálkozási palettáját.

2009. ápr. 16. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

tépszeres a babám, tehát olyan 5 és fél hónapos lehetett, amikor kipróbáltam. anyukám eü-i dolgozó, 1 védőnőtől kapta, így meg sem fordult a fejemben, h rossz lehet. adtam neki és ízlett, megette, cuppogott... ezért adok neki minden nap, szívesen megeszi... motmár gyümivel keverem neki, mert már 11 hónapos és csak 4szer eszik 1 nap, de nem akartam semmit kihagyni...

szóval szerintem bátran próbáld ki.

2009. ápr. 16. 21:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia!!! Szerintem is jóó a tejpép, olyan mint a felnőtt tejbegríz. :-) Az én kisfiam nagyon szerti. Tízóraira szoktam neki adni, és nyeli mint kacsa a nokedlit!!! A DM-nek a márkáját ismered? babylove!!! Na nekik is van tejpépük és az is nagyon jó, és sokkal olcsobb.
2009. ápr. 16. 21:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sztem a Milupa a legjobb.Én 6 hósan vacsira kezdtem el neki adni, pontosabban tejpép, fürdés, aztán szopi. Már 1 éves, de még ma is így adom neki. Nagyon szereti, és tényleg nem hízlal. Mondjuk már találtam olcsóbb tejpépet, de amíg "pici" volt, jobbnak láttam a drágábbat és vélhetően a legjobbat adni Neki. Olyan nagyon sztem nem kell figyelni semmire, mondjuk és végig tanulmányoztam és sok pépben tápszer van, azt nem akartam Neki adni, nem is kellett, de a Milupa tejpép nem tápszeres, ellentétben pl. a Hippel, majd nézd meg . Éjszaka többször felkelt, ezért adtam neki vacsira, mondjuk ettől még ugyanúgy felkelt, de úgy éreztem a tejci már egyedül nem lett volna neki elég, kiegészítésként szerintem nagyon jó. Még mindig szopizik, de a tejpépet is kapja este.
2009. ápr. 16. 21:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja, én is a DM-esre váltottam. ényleg fini. Előző.
2009. ápr. 16. 22:00
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat.

Ha legközelebb járok DM-ben megnézem azt a tejpépet amit ajánlottatok.

2009. ápr. 17. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!