Ezek tényleg lehetnek szúnyogcsípés?
Lányom 7 hónapos.Hétfő óta minden reggel elég nagy piros kiütésszerű foltokkal kel fel.Rokonok mondták, hogy ezek szúnyogcsípések, mert másik unokán is pont ilyenek voltak pár éve..sőt csúnyábbak.
Kentem Sudocremmel, aztán azt hittem meleg kiütés, úgy hogy bekentem az erre kiváltott gyógyszertári krémmel.(nem használtak)
Tegnap óta Fenistillel kenem, és bedugtam a szúnyogriasztót nála éjszaka.Valamelyik tényleg kisebb lett, és mára csak 1 új foltot vettem észre.Semmi új ételt nem kapott, és a tápszere is HA-s..
Arra gondoltam, hogy holnap elviszem a dokinénihez, de előtte szeretnék itt tanácsot, és tapasztalatot kérni! :)
Köszönöm
Ha van még kérdés, szívesen válaszolok, hogy ha valamit kihagytam.
Biztos szúnyogcsípés. Szegény kisfiamnak is jó nagy piros foltja lett az arcán. Hála égnek nem vakarja.
Nézz körül a szobában mindenesetre, ilyenkor nappal szeretnek elbújni a kis vérszívó dögök falon, itt-ott eldugott résekben.
Hát remélem én is, hogy szúnyogcsípés!!Ha keddig nem múlnak, vagy ha nem tudom kordában tartani, és változatlanul jönnek rajta, a szúnyogriasztó ellenére is, akkor irány lesz a dokinéni!
Maximum meg nyugtat, vagy nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!