A tápszeres kanalakat ti megtartjátok?
Van már rengeteg belőle, ezzel keverem a teáját is, ezzel keverem össze a tápszert, és nem cumisüvegben rázom.
Amikor a tápszert készítitek, a melegtől nem ragad rá a kanálra? 5 kanál után mindig újat veszek elő, mert rátapad. Nincs ennek valami trükkje?:)
Még egy kérdés: kell sterilizálni a tápszeres kanalat is?
Előre is köszönöm, ha írtok!
Kisfiam majdhogynem hidegen itta a tápszert, és most a tejitalt is úgy szereti. Így nálunk a gőz "nem játszik", nem ragad rá a kanálra (ráadásul így hűtögetni sem kellett soha az elkészített kaját, illetve a tápszerét nem azzal a kanállal, hanem tejhabosítóval kevertem össze, hogy ne legyen csomós).
Viszont minden elfogyott doboz után eldobom a kanalat is, és ahogy kibontom az újabb dobozzal, azzal az új kanállal szedem ki a tápszertartó dobozomból a port.
Nekem is gyűlik...
Én beledobáltam a tejpépes, gabonapépes dobozokba, azokkal adagolok a gyümölcsbe, főzelékbe.
Legfeljebb később jó lesz játszani, vagy kuka.
Köszönöm az ötleteket! Eszembe sem jutott, hogy a tejpéphez is lehet használni, a fűszeres ötlet is nagyon jó!
Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!