Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lecsót ehet 8 hónapos baba?

Lecsót ehet 8 hónapos baba?

Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 12:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Megoszlanak itt majd a vélemények, de én nem adnék. 3 gyerekemmel ilyenkor még a zöldségek, gyümölcsök, főzelékek kóstolásánál jártunk.
2011. aug. 23. 12:44
 2/13 anonim ***** válasza:

Esetleg ehetne, de szerintem nem fogja megenni:D

Én lányom 13 hónapos. Eddig mindent megevett, amit a szájába raktam. Kivéve a savanykás ízeket. (pl alma) Így ezeket kerülöm. A múlt héten lecsóval próbálkoztam. Abszolút alig volt savanykás. Egy az egybe kiköpte.

A picik nem nagyon szeretik a savanykás ízeket, ezt több anyukától hallottam már.

2011. aug. 23. 12:45
 3/13 anonim ***** válasza:
Én sem adnék. Főleg a paradicsom celluloid héja miatt, amit nem tud megemészteni, sem elrágni, és könnyen megakadhat a torkán.
2011. aug. 23. 12:45
 4/13 A kérdező kommentje:
Kostolt mar mindent,szepen eszik,nincs allergia,egyedul a tejet,tojast nem kostolta meg.
2011. aug. 23. 12:46
 5/13 anonim ***** válasza:

Én nem adnék neki lecsót 8 hónaposan.

Leginkább a paradicsom miatt.

Pici még, ráér majd egész életében lecsót lenni.

2011. aug. 23. 12:48
 6/13 anonim ***** válasza:
szerintem elég nehéz kaja, én nem adnék, pedig nem tartozom a paramamik csoportjába. Azért nem adnék, mert a paprika és az olaj épp elég nehéz, a paprikát még sok felnőtt sem bírja, a paradicsomból sem a haját, sem a magját nem tudod kiszedni, és a hagymával is ennyi idősen elég csínyján kell még bánni.
2011. aug. 23. 12:48
 7/13 anonim ***** válasza:
Még felnőtteknek is nehezen emészthető étel a paprika miatt,hiába egészséges ha nem túl zsíros,fűszeres.Én még nem adnék a az enyémnek,de én a felnőtt ételek nagy részét csak egy év után "típus" vagyok :).A nagyobb fiam 2 éves korától eszi lelkesen a lecsót.egy 3 éves és egy 9 hónapos srácok anyukája
2011. aug. 23. 12:52
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én sem adnék neki..

Nálunk anyósom tömte meg az 1 éves lányomat este 7 kor lecsóval..

Az eredménye az lett hogy éjjel felébredt,mert akkora bélgörcsei voltak és egész reggelig a kezemben ringatva rohangálhattam vele fel-alá a házban....

Egy felnőttnek is bélgörcsöket okoz a lecsó,nemhogy egy kisbabának...

Most 2,5 éves a lányom de max. délelőtt ehet lecsót,ha van,hogy éjjelre ne legyen bélgörcsei!

2011. aug. 23. 12:56
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Helló,azt egyen a gyerek ami ízlik neki.a lecsó kérdes nálunk úgy müködik,hogy kenyérkét beletuszmogjuk a lébe és két pofára eszi:) 18hónaposak vagyunk.az elsö fiam szörnyen rossz evö volt,ezért tapasztalatból írom,minden kóstóltass meg vele:) mi sem úgy nöttünk fel hogy anyáink paráztak volna,meg kutyulgatták volna a külön kaját nekünk.nemde?
2011. aug. 23. 13:05
 10/13 anonim ***** válasza:
Szia.En sem adnek meg neki nem a zoldsegek heja miatt(LE tudom szedni a paradicsom es a paprika hejat is,le is szoktam mert undorodok tole mikor megfo es nem tudom osszeragni)hanem azert mert olajos.Varok meg vele en is 3-4 honapot.Egyebkent 9 hos a lanyom.
2011. aug. 23. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!