Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki vett a liliputihoz hasonló...

Aki vett a liliputihoz hasonló cipőt, milyet vett és hogy van megelégedve vele?

Figyelt kérdés

A lilipután olcsóbban is lehet kapni, de van többféle. Láttam a vaterán és a tesz-veszen is.

Ezek is vannak olyan jók? Vagy lényegesen nagyobb a különbség köztük? Ti milyet vettetek?

Köszi

2009. ápr. 16. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
Én a teszveszen vettem de nem az estrella-t henem a másikat. Elég jó, bár csak benntre lehet használni mert vékony. Az orra lekopott a mászástól, de a másik is lekopott volna.
2009. ápr. 16. 14:41
 2/4 anonim ***** válasza:
19%
Nem szabad a baba lábára soha használt cipőt adni!!!! Én liliputit vettem és nagyon szuper de már kinőtte, ezért most pedipedet kap. Az is liliputi csak már nagyobbacska babáknak van kifejlesztve. Ezt csak bentre fogom ráadni, és kintre pedig Elefantent veszek neki mert a Siesta nekem túl keménynek és merevnek tűnik. 1 éves kislány anyukája
2009. ápr. 16. 15:26
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem használt cipőről beszélünk, hanem vadi újról csak nem viseli a márkanevet így jóval olcsóbb.

2009. ápr. 16. 22:33
 4/4 anonim ***** válasza:
43%
Második vagyok és bocsi de számomra nem derült ki, hogy nem használt cipőről van szó. És hát látszik mennyi gondos anyuka van csak mert leírtam hogy nem szabad használt cipőt adni a gyerek lábára egyből le is lettem pontozva:) De nem baj, a lényeg, hogy a lábboltozat rosszul fejlődik ki, ha egy már más által kitaposott cipőt visel a baba.
2009. ápr. 17. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!