Miért nem issza meg az új tápszert?
Figyelt kérdés
Eddig Humana Ha2-est ettünk, most váltani próbáltam a dm-es 3-asra, de nem eszi meg. Próbáljam a Humana 3-as? De az iszonyat drága a patikába, a dm-es elég olcsó. Mit tegyek? Ja, 1 éves a babóm.2009. ápr. 16. 14:27
1/7 anonim válasza:
Lehet h nme ízlik neki v már nem kell enki tápszer:):)
2/7 A kérdező kommentje:
a kettest szívesen megissza reggel, este
2009. ápr. 16. 14:31
3/7 anonim válasza:
én 1 éves koráig attam a lányomnak tápszert,utána tejet forraltam és cumisüvegböl cuclizhato hig tejbegrizt adtam neki és nagyon szerette
4/7 A kérdező kommentje:
adhatok tejet, jajjjj én még annyira nem merem
2009. ápr. 16. 14:37
5/7 anonim válasza:
lényeg hogy forrald fel jo alaposan második vagyok
6/7 anonim válasza:
szerintem ne dm 3ast adj neki, bár az én fiam megette, de teljesen idegbeteg voltam tőle, miközben szívta becsomósodott az üvegben, erre ideges lett, mert nem jött belőle semmi és eldobta az üveget, na ezután aztán próbáld megint a szájába tenni...
szóval az én tanácsom a milupa babatej. 12 hótól adhatod, kb 500 ft-tal drágább mint a dmes tápszer. immunofortisos, szóval tényleg jó.
a humana nagyon jó, és tényleg nagyon drága... bár a fiam falta:))
nekünk a milupa nagyon bejött:)))
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, lányok
2009. ápr. 16. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!