Hogyan szoktassam át a babakocsiban alvásról az ágyban alvásra?
egy éves a fiam, nemsokára bölcsibe megy, és napközben csak babakocsiban hajlandó elaludni. Aki hasonló cipőben járt hogyan sikerült ágyban elaltatni? Órákig hagyom a kiságyban, és bármennyire fáradt, feláll, és kiabál, néha játszik inkább.Egész kis korától a teraszon alszik babakocsiban.Tud valaki segíteni?
Köszi
Én szerencsére nem voltam hasonló helyzetben, nálunk a másik véglet van. CSAK kiságyban alszik el.
De szerintem erre csak egy megoldás létezik, és az a türelem. Ha ágyat szeretnél, akkor felejtsd el a babkocsit. Csinálj lehetőleg sötétet, hátha esti érzetet keltesz vele, és ha nem alszik, akkor se vedd ki az ágyból. Nem baj ha nem alszik, a lényeg annyi lenne, h pihenjen. Türelmesnek kell lenned! Pár nap, és a fáradtsága úrrá lesz rajta. Csak vigyázz, egyszer sem adhatod be a derekadat, mert utána tudni fogja, h ha elég kitartóan nyavalyog úgyis eléri a célját. Légy te a kitartóbb! Hosszútávon megéri!
Na még ez is eszembe jutott:
"Egész kis korától a teraszon alszik babakocsiban."
Esetleg tegyél ki egy utazóágyat vagy járókát a teraszra (már ha van, vagy kérj kölcsön, a lényeg, h zárt legyen, h kiságyhatást keltsen), lehet ott hamarabb elaludna benne. Aztán pár nap múlva ha megszokta, akkor a teraszajtóba, majd egyre közelebb a szobájához. Lehet ez fog bejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!