Igaz, hogy 8 hónapost kortól a tejalapú szükséglet már natúr joghurttal, sajttal is fedezhető?
Lányomnak Danone natúr joghurtot adtam először 8 hónapos kora körül, sajtból pedig trappistát kapott főzelékbe keverve kb. 9 hónaposan.
Ezekből még nem evett meg óriási mennyiségeket így mellette még kapta persze a tápszert is (reggel és este).
Amit még evett ilyenkor az a tejpép volt, az is tejalapú.
A kefírt, a túrót és a babajoghurtokat is megkóstoltathatod vele.
Köszönöm, igen, persze, rosszul fogalmaztam meg, nem úgy gondoltam, hogy az egész 500 ml tejalapú szükségletét fedezné, csak egy részét.
Ha lehet joghurtot, túrót, sajtot, kefirt adni, akkor tejet miért csak 1 év felett hígított arányban is? Mert a többi is tartalmaz tejet nem?
A kefír, sajt, túró, joghurt savanyított tejtermék, és ezért lehet adni korábban, mint a tejet.
Én minden nap adtam neki a tápszer, ill. a tejpép mellé valamilyen savanyított terméket, és 15 hónapos koráig cicilt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!