Ajánlanátok olyan weboldalakat ahol lehet vásárolni etetőszéket, babakocsit?
Figyelt kérdés
Köszi2009. ápr. 16. 08:56
3/7 anonim válasza:
bebibolt.hu (nekünk a babakocsink innen van)
www.nikicabababolt.hu
aprosagokboltja.hu (autósülést innen vettünk)
babaholmiolcson.hu
www.babadiszkont.hu
meseszep.bolthely.hu (innen járókát vettünk)
stb.stb. :-)
4/7 anonim válasza:
Attól függ,hogy újat vagy használtat akarsz.Pl a teszveszen mindkettő van.És jó árakon ki lehet fogni sztem.Vagy az egyéb online vásártereken.De én tuti nem vennék így semmit.Sztem az a jó ha belepróbálod pl az etetőszékbe a babát,mi így vettünk és nagyon szeretem,ami pl nagyinál van az nem jó,mert egyenes a fala mindenhol és egyfolytában csúszik i a gyerek-9hónapos,szépen ül már.de hiába. babakocsinál meg sztem érdemes megnézni élőben ,megemelgetni,szétszedni.Annyira nem olcsók,hogy így lutrira vásároljon az ember.Tudok olyan babadiszkontokat igaz Pesten ahol jó árban lehet venni.Ha érdekel szólj!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2009. ápr. 16. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!