Milyen a dm-es pelenka? Mekkora belőle a legkisebb méret?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 06:52
1/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó. Nekünk csak a dm-es pelenka vállt be igazán. Bár mi a 4-9kg-osat próbáltuk először. De ha jól tudom, akkor van belőle újszülött méret is. Szerintem érdemes kipróbálni. De minden baba más, lehet, hogy nektek pont nem fog bevállni.
2/9 anonim válasza:
van belőle newborn. nekünk nagyon bejött, a többiből kifolyt minden, ez nagyon jó.
4/9 anonim válasza:
Nekünk sajnos nem vált be, mert nem gumis a dereka és kifolyt belőle a pisi. Újszülöttnek legjobb a liberó, nekünk még a rossmanos és a tescós pelus vált be, de mi már 3-as méretet hordunk. Ha még pici a babád, érdemes többfélét kipróbálni.
Boldog babázásst kívánok!
5/9 anonim válasza:
Nekünk nagyon bejött, szuperjó szerintem. Van belőle newborn 2-4 kg ig.
6/9 anonim válasza:
Nagyon jó a z1es newborn.A pisi mindegyikből kifolyhat,pláne a fiúknál a fütyije nem jól van benne.Amúgy a liberó jó még annak is gumis a dereka kisebbnek sztem a tescos is nagyon jó a lila csomagolású.nekem 9hónapos állandóan mozog már most már nem annyira jóa 3as tescos,mert merevebb kicsit mint a liberó,de eddig tökéletes volt az is.Nálunk a pampers nem jött be ,mert nem gumis a dereka.
7/9 A kérdező kommentje:
Most a 4-6 ot használjuk, 2-est, de a Huggires nagyon bevág neki a combjánál. A pampersben egyből megérzi a pisit, a liberó meg nagyon vastag pelenka.
2009. ápr. 16. 09:32
8/9 anonim válasza:
Nem minden újszülöttnek legjobb a libero. Én például kimondottan utáltam a fiam újszülött korába is, és most is nagyon utálom. Ha csak az van a közeli boltba akkor inkább elmegyek a messzebbibe pelenkáért, de a Liberot semmi pénzért nem venném meg.
9/9 anonim válasza:
Szia!
Mi a kisfiam 4 hónapos kora óta használjuk a DM-es pelust. 6,5 hónapos, most már a 4-es méret kell neki. Kiprobáltam sokféle pelenkát. Nálunk a kaka folyt ki mindig a pelenkából. A Liero és a Db-es vált be, kettő közül az ára miatt az utóbbi mellett voksoltam, így már csak azt használjuk. Igaz hogy nem gumis a dereka, de nagyon magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!