Szerintetek létezik csúnya kisbaba?
Egyik nap ezen vitatkoztunk a terhes barátnőmmel (aki mellesleg ma szült és nagyon édes a kisfia:)))), mert szerinte nem, de azért én már láttam olyan babát, aki nem volt a világ szépe. Persze aranyos, mert picike és félreértés ne essék én is imádom a kisbabákat, szeretnék is hamarosan teherbe esni, csak ez egy érdekes kérdés szerintem, hogy ki hogy látja ezt a kérdést. Ja és persze tudom, hogy az anyukájuknak úgyis ők a legszebbek!:))
Ti mit gondoltok erről?
Én őszintén mondom, még nem láttam. Mutass egyet, lehet, hogy az lesz, hogy amelyiket te csúnyának találod, nekem ő akkor is bájos.
Kisfiam tud fintorogni és érdekes fotók készülnek róla, akkor a férjem mondja, hogy azon milyen csúnya, de én azokon se látom annak. még az is cuki ahogy grimaszol
10:32 vagyok, végignéztem a képeket.
mindegyik képen mindegyik baba szép. szinte 100%ra állíthatom, számomra nincs csúnya baba
08-21 14:03
Szép kisfiad van tényleg:-)
Egyébként a lányomnak is 1 évvel ezelőtt olyan golyó feje volt, mint 1 labda, még most is szoktam golyónak hívni, igaz már az ő feje sem olyan (most lesz ősszel 2 éves).
Én is mikor visszanézem a képeket, azért van 1-2, ahol érdekesen nézett ki, de 90%-ban most is azt mondom, hogy szép kisbaba volt, és most is az (nem vagyok elfogult:-P)
Köszi szépen:)
Igazi nagyfiú, egy rosszcsont, szoktam neki mondani, h szerencséd, h szép vagy:)
Hát persze!
A lányom gyönyörű volt,de szó szerint a születése pillanatában is,úgy hívták a csecsemősök h Kishercegnő.A fiam meg,szegényke,mint egy kis E.T.:DVékony,ropi lábak,ráncos kezek,elálló fülek,vörös haj ami égnek állt,piros bőr.Az enyém volt a legrondább a szobában.Szégyelltem is h nem látom szépnek.Ma már lassan 6 hónapos,rengeteget javult a helyzet,irtó cuki,de bizonyos szögekből még mindig kis csúnyácska más szögből meg kis sármos.Remélem kinövi és férfiisten lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!