Milyen a biztonsági gyűrű a kádba? Amiben tud ülni a baba. Érdemes venni?
Figyelt kérdés
Mikortól tehetem bele a babát?Azt irják hogy 6 hónapos kortól,de az enyém még nem ül egyedül/mondjuk ez megtartja/?2009. ápr. 15. 12:34
1/4 anonim válasza:
Megtartja, de pl a mi lányunk nem nagyon volt oda érte... anélkül szívesebben volt a kádban, apa/anya kezében, vagy lábának támaszkodva.
2/4 anonim válasza:
szia
nálunk sem vált be-érdemes egyet kölcsönkérned-mert ha nem kell,akkor nem porosodik ott.amig pici,addig babakádban fürdik,ha meg már nagyobb-akkor tud ülni-és nem kell ez a karika-szerintem.
3/4 anonim válasza:
Nálunk bevált és addig legalább én is meg tudok normálisan fürdeni, míg ő abban van.
4/4 anonim válasza:
Mi nem vettunk és nem is hiányzott. amíg nem tudott maga ulni a kicsi, addig a karomra fektettem, és ugy pancsiztunk. Nagyon élvezte így fekve is, nagyokat lubickolt. 7-8 honapos korátol stabilan ul a picur, így meg tudom ultetni a kácban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!