Meg vagytok elégedve a bébiőrzőtökkel?
Figyelt kérdés
Philipsünk van,a baba a másik szobában alszik, de előbb hallom meg simán a fülemmel, ha nyüszög vagy ilyesmi, mint ahogy jelez az őrző. Lehet annak állítani vhogy az érzékenységét vagy hasonlót?2009. ápr. 15. 12:02
1/6 anonim válasza:
Biztos lehet állitani. Mi annak idején egy márkátlan olcsót kaptunk és még annak is lehet állítani az érzékenységét és teljesen meg vagyok vele elégedve. A baba első pisszenését is meghallom.
2/6 anonim válasza:
Nekem is Philipsem van és hasonló gondokkal kűzdök , mint te. Lehet a hangosságon állítani. Ahol bekapcsolod. De gondolom, ez te is észre vetted már. Nekem még sistereg is, ha a babám megmoccan, tehát a nyöszörgést meg sem hallom, csak azt, hogy sistereg. Akkor már tudom, hogy ébredezik.
Szerintem nem lehet az érzékelésen állítani.
Üdv
3/6 A kérdező kommentje:
Nekem is be-besistereg még arra is, ha a parapet kattog. De egyébként sokszor meg nem. Mikor milyenje van.
2009. ápr. 15. 12:14
4/6 anonim válasza:
az enyém hh márkájú, az is sistereg, akkor is ha a gyerek meg se moccan. de néha hallom a szomszéd gyereket/kutyát is. :D szval a válasz: nem vagyok vele megelégedve.
5/6 anonim válasza:
Hali!Mi Angelcare-t kaptunk ajándékba,eddig minden oké volt vele,bár ez a "begerjedés" néha zavaró.
Jó kis találmány,remélem,ha nem hasztalan.
6/6 anonim válasza:
jó hogy írjátok nem is gondoltam volna hogy ilyenek peddig nekem is kénne mert ha kint vagyunk a kertbe ö meg bent alszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!