Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, ha kisfiam csak az...

Baj, ha kisfiam csak az üveges bébideszertet eszi meg?

Figyelt kérdés
Hiába adok neki almát, banánt nem kell neki. Az üvegest pedig megeszi. Azt sem viszi túlzásba, de legalább nem fuldoklik tőle. A krumpliról nem is beszélek. Azt szó szerint kiköpi. 6,5 hós, anyatejes.
2009. ápr. 15. 11:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Pürésíted neki az almát, banánt? Még mindenképp pürésen próbáld adni és keverd először az üvegessel, szép lassan csökkentsd az üveges mennyiségét. Előbb-utóbb szerintem megeszi. De egyébként az sem baj, ha üvegeset eszik, miért lenne már baj? Az én lányom a saját készítésű főzelékjeimet nem biztos, hogy megeszi (változó). Én mindig keverem a boltival. De még mindig turmixolom, mert kihányja, ha darabos, pedig 5 foga már van. 11 hós kislány anyukája.
2009. ápr. 15. 11:49
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
az enyém 7hós és csak üvegeset kap!szerintem nincs ezzel baj!
2009. ápr. 15. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!