Ajanlatók nekem jó sterabíro könnnyen irányitható baba kocsit? Ezek jók?
nekünk is ilyen graco volt.
telikaros,igy fél kézzel is tolhattam.
a kagylóülés nekem se szimpi,ahogy döntöd hátra az ülést,ugy fekszik benne mint a hordozóban,azaz emelkedik a lába.
Nekünk ilyen van.
Ha most kellene vennem, a mérete miatt nem ilyet vennék, minden másban nagyon bevált. Nincs liftünk, macerás levinni és a kocsiban is elég nagy helyet foglal, amúgy tök jó, a kislányom imádja. Nagy a mózes rész, kényelmesen tud benne aludni, jó a hordozó is és könnyű tisztítani. Nagyok a kerekei, könnyű vele városban és terepen közlekedni.
Nekem ilyenem van, bátran állíthatom, hogy strapabíró, lassan két éve használom. Az árában minden benne van, a mózes, a lábzsákok, a sportrész, szúnyogháló, esővédő és a pelenkázótáska is. És jó nagy a bevásárlókosara, elviszi a fél házat.
A szomszédunknak ez első fajta van.Falun lakunk,iszonyatos földutakon tolta télen,nyáron könnyedén.irigyeltem érte:((((
Szóval első:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!