Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt olyan hét hogy keveset...

Volt olyan hét hogy keveset hízott babátok 4 hónapos kora körül? Nem elég tápláló neki már az anyatej?

Figyelt kérdés
Kisfiam 4 hónapos múlt és csak 70 grammot hízott a múlt héten, igaz előtte mondjuk 140 grammot. Van olyan hogy már nem elég tápláló neki az anyatej?
2009. ápr. 15. 08:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Volt ilyen többször is. Lehet hogy most hosszra nőtt és arra ment el az energia.
2009. ápr. 15. 08:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez nem azért van, mert nem elég tápláló. Az én kisebb lányomnál volt olyan, hogy 300 grammot hízott 2 hónap alatt, és semmi baja nem volt a tejemnek. Most 13 hónapos, 8500 g, kiegyensúlyozott kislány, és az étkezések mellett, még mindig szopik.

Ne aggódj, a tejednek nincs baja, és nem híznak a babák mindig egységesen.

Ha látod, hogy kiegyensúlyozott, szépen fejlődik, akkor nincs gond.

üdv. Csilla

2009. ápr. 15. 08:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én babám, most 4 hónapos 650 grammot hízott, mégsem elég neki az anyatej. Az utolsó 2 hétben 2 óránként szopizott. Most 3 óránként, 2 cici és 80 ml tápszer kell neki.
2009. ápr. 15. 08:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2009. ápr. 15. 08:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Megint Csilla vagyok. Szerintem nem gond az sem ha 2 óránként szopik a baba, mert az igény szerinti szoptatás arról szól, hogy amikor kéri a baba akkor adunk neki cicit.

Lehet, hogy az evés után fél órával megint cicit szeretne, és csak szomjas, ezért keveset szív belőle. Ez nem időhöz kötött dolog.

üdv. Csilla

2009. ápr. 15. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!