még csak véletlenül sem ihat!!!! az én lányom tápszeres és most lesz 9 hós és még én sem adhatok neki se tehén tejet se másikat. komoly következményei lehetnek.
miért nem jó a tápszer? 1 éves korig kötelező tápszer vagy anyatejet kapni minimum reggel meg este, én legalábbis már csak úgy adok neki tápszert. a babád egészségéről van szó, ő nem csak egy játékbaba akin csak ugy kisérletezhetsz, de te tudod.
2009. ápr. 14. 19:40
13/21 anonim válasza:
ez érdekes mivel én ismerek olyan anyukát aki az öt honapos kisfiának kecske tejet adot mert elment a teje és nekik volt kecskéjük és mindig fissen fejte a gyereknek most az a kisfiu 9 éves és egészségeseb mint bármejik gyereke ugyonis három van és csak ö kapot kecske tejet és még beteg se nagyon volt a himlön is tulvoklot egy pár nap alatt ugy hogy még lázas se lett és csak egy pár pötty volt rajta na erröl ennyit :)
2009. ápr. 14. 20:00
14/21 anonim válasza:
persze, a rákot is sokat túlélik...
az ősember evett nyers húst és túlélte, tehát a babának is adhatsz, ismerek egy ilyen babát, mot 11 éves és makk egészséges
2009. ápr. 14. 20:08
15/21 A kérdező kommentje:
Válaszokat vártam. Ilyet is, olyat is. Köszönöm annak, aki normálisan válaszolt.
2009. ápr. 14. 20:17
16/21 anonim válasza:
én nem adnék de ,én fiam egy év után is tápszert kapot és 8 évesen lett tejallergiája + még mindig siesta és márkás cipöt hordott még oviba váltonak is komoly szandit még is ludtalpas lett 9 évesen Hogy is van ez??
2009. ápr. 14. 21:52
17/21 anonim válasza:
Biztos bébikompozott és két kézen fogva járattad
2009. ápr. 14. 21:54
18/21 anonim válasza:
Gondoltam, hogy sok választ kapszt majd. Mert sok anyuka könyvből neveli a gyereket, tejet csak egy éves kor után, fél évig csak szopi, semmi hozzátáplálás. Már elegem van ezekből a begyepesedett agyu anyukákból.
Régen volt tápszer??? Nem!!! Hát akkor???
2009. ápr. 15. 09:56
19/21 anonim válasza:
Azért lett ilyen sok, khmmm, hogy is mondjam, nem éppen intellektuális ember, mint például aki előttem írt. Mert ők kapták a kecsketejet, tehéntejet, 1 hónaposan a hozzátáplálást.
2009. ápr. 15. 10:42
20/21 anonim válasza:
Bocsika de kecsketejet 18 hónapos korig nem tanácsos adni!Nem részletezem miért,de jobb megfontolni.A doki köteles elmondani,hogy miért nem.Tehéntejet higitva ihat,1 éves kor után nem kell higitani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!