Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj ha kb másfél óránként...

Baj ha kb másfél óránként adok tejcsit a 2 hónapos kisfiamnak?

Figyelt kérdés
Nagyon sír és csak az evéssel lehet megnyugtatni,de ugyanakkor hasfájós is és a gyerek orvos azt mondta hogy attól is fájhat a hasa hogy sokat eszik és próbáljam csak 3 óránként etetni.Valamikor (ritkán) ki tudom várni a 3 órát,de álltalában már 1,5-2 óránként követeli a tejcsit.Nem tudom hogy jól teszem-e ha 1,5-ánként adok neki.
2009. ápr. 14. 17:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hááát...

Ha nem lenne hasfájós, akkor simán ehetne ilyen sűrűn, de ha ilyen hasfájós, akkor sztem nagyon nem jó. Saját tapasztalat :(

2009. ápr. 14. 17:51
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Nekem meg az a tapasztalatom, hogy semmilyen hatással nincs a hasfájásra az, hogy milyen gyakran eteted. Inkább adjál neki, egyszer sem biztos, hogy attól fáj a hasa, hogy gyakran eteted.
2009. ápr. 14. 17:56
 3/10 A kérdező kommentje:
De akkor mit tudok tenni,ha nagyon ordít és csak a cicin nyugszik meg.Nem akarom azt se hogy fájjon esetleg a hasa de azt se hogy még másfél óráig ordítson,mert nem tudom sajnos másképp megnyugtatni.
2009. ápr. 14. 18:04
 4/10 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Nem egyszerű. Próbáld ki, hogy ha ritkábban eteted, akkor is fáj-e a hasa, mert ha igen, akkor nem amiatt fáj.
2009. ápr. 14. 18:08
 5/10 anonim ***** válasza:
És hogy próbálja ki? Persze, cici után másfél óra múlva elkezd kiabálni, úgy másfél óra múlva abba is hagyja, mert kifárad. És akkor jön a "jééé, nem fáj a hasa" megállapítás.
2009. ápr. 14. 18:29
 6/10 anonim ***** válasza:
61%
és ha édeskömény teát adnál neki? Az jó a hasfájásra is, és mégis kap valamit, ami oltja a szomját/elveszi az éhségét.
2009. ápr. 14. 18:31
 7/10 A kérdező kommentje:
Lehet azt a teát megpróbálom,csak sokan azt mondták ha csak anyatejes a kicsi,akkor ne adjak melette neki teát meg semmi mást.De ha az használ akkor adom azt.
2009. ápr. 14. 19:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia.Nem szerencsés.A megevett tejet kb.2-2.5 óra alatt emészik meg a picik.A hasfájás attól is kialakulhat,hogy a meg nem emésztett és tej elkezd "erjedni" a pocijában ráeszi a frisset ill. nem tud távozni a szél a pociából és az görcsöl neki.Pukizik és büfizik rendesen?Nekem is hasfájós volt a babám.Ha nem szeretnél teát adni,adj neki Infacolt v.Espumisant(mindkettő hatóanyaga ugyanaz) v. 3 hónapos kor után Gripe Watert.Sajnos egyik sem olcsó.Nekünk az Infacol használt,a Gripe Water nem.
2009. ápr. 14. 22:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja,és még valami.Lehet azért enne ennyiszer,mert elkezdik gyötörni a szelek és abbahagyja az evést és nem tud eleget enni emiatt.Nálunk ez volt és húzkodta a lábát,hol meg feszítette magát.
2009. ápr. 14. 22:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam már az infacolt,és az espumisant is,de eggyik se hatott,aztán mikor el múlt 1 hónapos akkor a Grip watert is (az volt a tájékoztatón hogy egy hónapos kortól lehet adni neki.)A Grip Water úgy ahogy egy kicsit használt,de csodát az se nagyon tett.Evés után mindig böfizik(van hogy hány is),nap közbe pukizik nagyokat,szóval elvileg távozik a benyelt levegő.
2009. ápr. 16. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!