Tanuló poharat ajánlanátok?
Olyanra gondolsz, amiből a baba megtanul inni?
Ha igen, akkor én csak egyszerű lehetőleg műanyag kávéspoharat ajánlanák. Vagy bármilyen olyan poharat, aminek viszonylag kicsi az átmérője, és könnyen a kezecskéjébe tud (majd) fogni.
Nem kell túlcifrázni. Semmivel sem jobb csőröspoharakból, meg hasonlókból próbálkozni, azzal csak kitolódik neheze, szerintem.
Legalábbis nálunk így volt.
Én háromgyerekes anya vagyok, s nem is olyan rég az utolsó csemetémnél az IKEÁ-s színes poharakból tanítottam a kicsimet inni. Nagyon jól vette az akadályokat.
Én a Dm-ben vettem Babylove-ot 1199-ért, amiről kiderült, hogy NÜBY.Nem rossz, bár még nem mindig bírom rávenni a lánykámat, hogy igyon belőle, de próbálkozunk.Sokaknak ez nem vált be, mert nyomta a babájuk orrát, de nekünk ez nem gond, szép kis pisze orrunk van, kap rendesen levegőt :)
Gyereke válogatja:)
Mást még nem próbáltunk de pl az Aventet nem is fogjuk, mert gagyinak mondták nagyon sokan!
7,5 hós a lányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!