Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hozzátáplálás kezdetén hányadi...

Hozzátáplálás kezdetén hányadik alkalomra fogadta el a babátok az almát?

Figyelt kérdés
Most próbálkoztam másodszor de egy az egyben kiköpi és olyan fejet vág hozzá, mintha ecetet adnék neki. Pedig megkóstoltam és kifejezetten édes. Holnap elvileg már 9-10 kanállal kellene ennie, de ő egyet sem nyel le. Mi lesz így velünk?
2009. ápr. 14. 13:19
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Szia, én is így jártam. Ezért kb 10 ml-t cumisüvegbe tettem és úgy kínáltam meg, és kiderült, hogy szereti, csak a kanállal volt "gondja". :)
2009. ápr. 14. 13:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyedi jelenség ez. Nekem azt mondták, hogy az első próbálkozásoknál már az is siker ha nem rám köpi.
2009. ápr. 14. 13:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy próbáld először gyümölcslével szoktatni az ízhez, vagy próbálj más gyümivel kezdeni. az őszibarack is nagyon finom édes. sok baba először nem fogadja el a kanalat amúgy sem. próbáld üvegből, ha másképp nem megy. add oda néha neki a kanalat, játék közben is, én legalábbis így csináltam. játszott vele, tapizta, és mivel amúgy is mindent a szájába pakolt, azt is. nálunk ne mvolt gond a kanalazással, igaz fogalmam sincsen, hogy ezért nem, vagy amúgy is elfogadta volna.
2009. ápr. 14. 13:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az alma levével próbálkozok, holnap után jönne a püré elvileg. A kanalat úgy tűnik elfogadja, már ismerte, mert az Espulmisan-t, Laevolac-ot mindig így adtam neki. Inkább az alma ízével van baja. Azért ha holnap sem marad bent semmi, csak megpróbálom cumisüvegből is. Még 1x köszi!
2009. ápr. 14. 13:37
 5/9 anonim ***** válasza:
hány hós?
2009. ápr. 14. 13:59
 6/9 A kérdező kommentje:
Vasárnap lesz 6.
2009. ápr. 14. 14:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Próbáld meg előbb más lével, pl. őszibarack, ill. sütőtöklé (én Kecskemétit vettem, nagyon szerette). A tökléért pl. az enyém beremegett. :) Csak akkor kezdd el a pürét, ha a levet lenyeli, mert lehet, hogy a ruhádon vagy az arcodon fog landolni öklendező fej kíséretében. :)
2009. ápr. 14. 15:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Ez is jó ötlet, nagyon köszi!!!
2009. ápr. 14. 15:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Kisfiam a levet nem fogadta el,ezért csak viccből(gondoltam úgy se kéri) adtam neki pürét azt meg benyomta.Szóval a lé nem ízlett neki csak.
2009. ápr. 15. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!