Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pelenka kérdés. Melyik vált...

Pelenka kérdés. Melyik vált be nektek? 2 hetes a babám (fiú).

Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 11:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
nekünk a Dm-es vált be a leginkább! olcsó is, és nagyon jó minőségű.
2011. aug. 16. 13:00
 12/24 anonim ***** válasza:
nekem fiam van de csak a lindl pelenka valt. be tokeletesen
2011. aug. 16. 13:02
 13/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Fiam van és a Pampers Premium Care. Nagyon jó pelus, a baba bőre tényleg száraz marad! ( még reggelre sem nedvesedik át) A hígabb székletet sem érintkezik a baba bőrével...

2011. aug. 16. 13:39
 14/24 anonim ***** válasza:
libero a Pamperst nem szerettem mert ahogy írták jó meg minden hogy vékony de szerintem ne szív elég pisit....Hugies is jó de szerintem drága
2011. aug. 16. 14:08
 15/24 anonim ***** válasza:

Huggies Premium és Tesco Essentials (zöld csomagos).Előbbit a DM-ben veszem kuponnal, utóbbit értelemszerűen a Tescoban.

Újszülött korban is a Huggies volt a jó (krém színű csomagos)mert gumis a dereka hátul így nem volt mindig tiszta kaki a lánykám háta közepe is.

Pamperst kaptunk apóstól, de az pont a dereka miatt nem vált be, alig vártam, hogy elfogyjon.

Babydream és Babylove pelus is jó.A Bella kritikán aluli.

A Pampers Sllep&Play volt az egyetlen amit a lányom nem viselt el magán egy apró pisilésnél tovább, így ezt is hanyagoltuk :)

Most 7,5 hós

2011. aug. 16. 22:25
 16/24 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm.
2011. aug. 17. 11:32
 17/24 anonim ***** válasza:
Pampers active babyt használunk, de emelett szoktam neki Müller, DM és Rossmann saját márkásat is venni. Mindegyikkel elégedett vagyok, de tény és való, hogy a pampers a legvékonyabb és az bír a legtöbbet.
2011. aug. 18. 12:22
 18/24 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2011. aug. 18. 12:26
 19/24 anonim ***** válasza:

Huggies vált be, újszülött korában is és most is (6hós)

33 Ft/db áron vesszük akciósan, szerintem ez nagyon jó és popsitörlőben is verhetetlen a Huggies.

2011. aug. 18. 12:40
 20/24 anonim ***** válasza:
Nekem is fiam van, pár nap múlva 5 hónapos. Mi is sokmindent kipróbáltunk, és a Pampers Sleep&Play vált be eddig. R.
2011. aug. 18. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!