Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hós hasfájás, kólika vagy...

3 hós hasfájás, kólika vagy "sima" hasfájós baba?

Figyelt kérdés

3 hetes a kislányom, pár napja kezdődött, hogy délelőtt és estefelé kb egy-másfél órát nagyon sír, fáj a hasa, mert húzogatja fel a kis lábacskáit. olyan keservesen sír, hiába a torna a hasmasszás, a hordozgatás, a meleg fürdő. Mit javasoltok? Mit használjak? Nem merek semmit enni, nem merek Laktoherbet se inni..

Előre is köszi

2009. ápr. 14. 11:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia, próbáld ki az Espumisant, vagy az Infacolt, ezeket már újszülött kortól lehet adni a babáknak. Hogy melyik válik be, az minden babánál változó (holott ugyanaz a hatóanyaguk..mégis nálunk az Espumisan jobb volt). Ha 1 hónapos lesz, a Gripe Watert is kipróbálhatjátok, azt is nagyon sokan dícsérik. Gyógyszertárban recept nélkül ki tudod váltani valamelyiket.

Amire még figyelj oda, az a büfiztetés, mert a levegő bántja a pociját.

5 hós baba anyukája

2009. ápr. 14. 14:07
 2/7 anonim ***** válasza:
gripe water! Nálunk csodákat tett! Segít a kakiban is...
2009. ápr. 14. 14:54
 3/7 anonim ***** válasza:

nyugi, még ilyenkor nem kólikásak, majd 6 hetes koruktól lehetnek azok.

ügyelj a büfire, nagyon, nagyon, nagyon fontos!! tudom sok idő, meg kinszenvedes, de muszaj

2009. ápr. 14. 15:27
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi Mindenki!

És akkor a büfiztetés meddig tartson? Mert ugye általában szopi után csak jót alszik a vállamon a kicsi bébi..

2009. ápr. 14. 15:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia, első vagyok. Az a baj, hogy szopi közben bealszik (az én babám is), így nem tud büfizni. Sajnos ez ellen nem tudsz semmit tenni, én le szoktam tenni a pocijára, és kb 10 perc mva felébred, hogy büfiznie kell. Akkor felveszem, büfizik, és alszik tovább. De ezt csak akkor, ha annyira mélyen alszik. És ő már nagy baba, lehet, hogy a te picikéd még túl kicsi ehhez, neki még teljesen fejletlen az emésztőrendszere. Próbáld meg esetleg azt, hogy szopi után a két combodra fekteted, egyiken a pocija, másikon a feje legyen, hátha így sikerül.

Sztem muszáj lesz adni valami büfisegítő szert (a fent említettek közül), ezek nagyon hatásosak!

Sok sikert

2009. ápr. 14. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy a büfi - ha nem jön rögtön, akkor lehet, hogy csak 10 perc-fél óra mva, de csak akkor, ha nem alszik be teljesen. Legalábbis én ezt tapasztaltam.
2009. ápr. 14. 21:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi Lányok! Most már kicsit jobb a helyzet, próbálkoztam tegnap és napközben kétszer is hasra tettem aludni. :) Ja, és most két napig csak gabonaféléket eszem, hátha a kajámmal volt a gond..
2009. ápr. 16. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!