3 hós hasfájás, kólika vagy "sima" hasfájós baba?
3 hetes a kislányom, pár napja kezdődött, hogy délelőtt és estefelé kb egy-másfél órát nagyon sír, fáj a hasa, mert húzogatja fel a kis lábacskáit. olyan keservesen sír, hiába a torna a hasmasszás, a hordozgatás, a meleg fürdő. Mit javasoltok? Mit használjak? Nem merek semmit enni, nem merek Laktoherbet se inni..
Előre is köszi
Szia, próbáld ki az Espumisant, vagy az Infacolt, ezeket már újszülött kortól lehet adni a babáknak. Hogy melyik válik be, az minden babánál változó (holott ugyanaz a hatóanyaguk..mégis nálunk az Espumisan jobb volt). Ha 1 hónapos lesz, a Gripe Watert is kipróbálhatjátok, azt is nagyon sokan dícsérik. Gyógyszertárban recept nélkül ki tudod váltani valamelyiket.
Amire még figyelj oda, az a büfiztetés, mert a levegő bántja a pociját.
5 hós baba anyukája
nyugi, még ilyenkor nem kólikásak, majd 6 hetes koruktól lehetnek azok.
ügyelj a büfire, nagyon, nagyon, nagyon fontos!! tudom sok idő, meg kinszenvedes, de muszaj
Köszi Mindenki!
És akkor a büfiztetés meddig tartson? Mert ugye általában szopi után csak jót alszik a vállamon a kicsi bébi..
Szia, első vagyok. Az a baj, hogy szopi közben bealszik (az én babám is), így nem tud büfizni. Sajnos ez ellen nem tudsz semmit tenni, én le szoktam tenni a pocijára, és kb 10 perc mva felébred, hogy büfiznie kell. Akkor felveszem, büfizik, és alszik tovább. De ezt csak akkor, ha annyira mélyen alszik. És ő már nagy baba, lehet, hogy a te picikéd még túl kicsi ehhez, neki még teljesen fejletlen az emésztőrendszere. Próbáld meg esetleg azt, hogy szopi után a két combodra fekteted, egyiken a pocija, másikon a feje legyen, hátha így sikerül.
Sztem muszáj lesz adni valami büfisegítő szert (a fent említettek közül), ezek nagyon hatásosak!
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!