Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Hipp-es sütőtök izű bébiital...

A Hipp-es sütőtök izű bébiitaltól lehet székrekedése a babának? Vagy az semleges? Mik a hasfogó dolgok? Vagy pl. mik segítenek?

Figyelt kérdés
Most vagyunk 4 hónaposak, szeretném elkezdeni a hozzátáplálást, de még nincs sok tapasztalatom, s elég sok probléma van a kakilással is.
2009. ápr. 14. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
a sütőtök az őszibarack és a szilva inkább lazítja a székletet. a banán és az alma megfoghatja. Én ha gondunk volt, több őszibarit adtam neki, meg szilvát. nem igazán ivólevet, inkább gyümit. de mivel ti most kezditek, nem fog akkora mennyiségeket megenni valószínűleg. Ha nagy gond van, akkor én laevolac szirupot szoktam neki adni, az meghajtja. Véleményem szerint először őszibarackot kóstolgassatok, esetleg ahhoz almát keverj! a szilvával azért vigyázzatok először, mert hasfájást okozhat! Banánt minél kevesebbet adj neki, amíg nagyon nehezen kakil. Remélem tudtam segíteni! ha még érdekel valami, nyugodtan írj privátban is! egy 7 hós kisfiú anyukája
2009. ápr. 14. 12:37
 2/4 anonim ***** válasza:
A hipp őszibarack-alma bébiétel nálunk mindig meghozza az eredményt 2-3 óra alatt :) Ha szorulása van azt adok neki.
2009. ápr. 14. 13:30
 3/4 anonim ***** válasza:
szia, mis is most kezdtük a hozátáplálást 4 hósan. Az alma meg a banán kicsit fog. Ha nem megy a kaki én őszilevet adok neki. Mondjuk az én babám szereti a gyömölcsleveket. A sima lereszelt pépesített almát nem eszi meg, csak a bébiételeket. Én úgy csinálom, hogy mindig tízóraira a tápi után kap üveges gyümit kanállal amennyit kér. (alma-őszi, alma-banán ) Két kaja közt meg mindig kínálgatom a tea mellett a gyümileveket neki. Jövő héten kipróbáljuk a sütőtököt is.
2009. ápr. 14. 14:53
 4/4 anonim ***** válasza:
A laveolacra vigyázz, mert puffadást okozhat. Ha végképp nem megy a kaki próbáld meg a gripe watert vagy a glicerines kúpot, de az őszilé is meghozza a "barna kódot".
2009. ápr. 14. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!