Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak hogy a 6hónapos...

Mit csináljak hogy a 6hónapos babám átt aludja az éjszakát?

Figyelt kérdés
Éjjelente legalább 3szor is felkel de csak, csukott szemmel nyüszög.Ilyenkor meg szoptatom,ami nem tart tovább 3-4percnél és alszik tovább.(Elég "gyorsevő"volt,mikor kisebb volt akkor is hamar letudta a szopizást.)megszokás lehet ez vagy éhség?
2011. aug. 15. 22:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Amíg szopik nagyon nehéz lesz leszoktatni, a környezetemben senkinek sem sikerült, pedig van itt pár tucat szopis baba.
2011. aug. 15. 23:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy nem szolgalok tanaccsal, en is ugyanebben a cipoben jarok, szinten 6 hosommal. Foleg most lenne nehez visszaszoktatni, mert fogzik. Nem hinnem, hogy ehes. Talan csak cumizik igy... Mindenesetre mi kiprobaljuk azt, hogy vacsit adunk neki, valami kiafosat, plusz cici. De nem hinnem, hogy ez a gond...
2011. aug. 15. 23:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Az en kisfiam kb 5-6 honapos volt mikoris eluntam az ejszaka 100millioszor kelest es bekeszitettem a cumisuveget vizzel apjuk oldalara. Ha Baba ebredt oldalbaloktem, hogy kelljen es kinalja meg a Picurt. Persze eleinte volt am kifogas a Pirinyo reszerol de ugy kb masfel 2 het alatt lecuppant az ejszakai szopizasrol. Ha en keltem hozza, erezte rajtam a tej szagot. Most 9 es fel honapos es gyonyoruen atalussza az ejszakat. Kovetkezetesseg, kitartas, segitokesz tars. Ez kell.
2011. aug. 16. 04:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem éjjel 10-11-kor szopik s aztán csak reggel 6-kor szokott ébredni. Pont ma kéthetes a pici. Lehet hogy nekem meg fel kellene ébresztenem, de nincs szivem hozzá.

Nem lehet hogy csak megszokás nála? Nekem néha nappal csinálja ezt, még szopi után is.

2011. aug. 16. 07:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem megszokás lehet,én az kicsikéimnek 7 hónapos koruk óta nem adok éjjel enni csak tea vagy víz volt,nagyon szépen alakultak az éjszakáink mind addig míg nem kezdtek jönni a fogak 1 hét alatt 4 jött ki.Plusz mandulagyulladásuk lett így megint kérik a kajcsit pedig olyan jól indult ez a leszokatás még sírás sem volt miatta...remélem ha elmúlik a betegségük ott folytatjuk ahol abbahagytuk..hogy meglesznek éjjeli evés nélkül is:)
2011. aug. 16. 08:25
 6/7 anonim ***** válasza:
6 hónapos a lánykám, 4 hónapos kora óta alussza át az éjszakát, amióta külön szobában alszik tőlünk! Nálunk ez volt a titok nyitja: a külön szoba. Este 9-kor alszik, el, reggel 6-kor szopizik, majd visszaalszik 9-10 óráig.
2011. aug. 16. 08:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én lányomnál is megszokás volt, egyszer kapott nagyon lájtos teát (víz nem kell neki), és vissza is aéudt. Akkor rájöttünk, hogy nem éhes. Pár nap után átaludta az éjszakát. Aztán most 2 napja megint eszik, de csak reggel fél 6-kor (eddig fél 7-7-kor kelt, és kaja nélkül bírta 8-ig), és úgy alszik vissza. De szerintem ez most fejlődési ugrás, mert nappal is többet eszik.
2011. aug. 16. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!