Miért van az, hogy egész délelőtt hástartásozom, a baba közben játszadozik a lábamnál vagy a szobában és mégsincs semmi látszatja?
Jól mondod! Amint a végére érek, már kezdhetek egy másikat. :) phhhhhhh
nincs vmi komfortérzetem így :(
Én ugyan így vagyok vele.A férjem már teljesen ki van tőlem.
Nem lehet,hogy tisztaságmániások lettünk?
Ameddig dolgoztál,addig is így láttad a lakást vagy csak amióta otthon vagy a picivel?
Nálam be szokott jönni,hogy ilyenkor valamit átrendezek a lakásban és máris sokkal jobban érzem magam.De sajna ez is csak pár napig tart:(
De, tisztaság és takarításmániás vagyok. Amikor dolgoztam, akkor is hetente egyszer jóformán nagytakarítást rendeztem. Most, hogy állandóan itthon vagyunk és itt vannak a babás dolgok is, valahogy viszont nem megy az, hogy tüchtig rendet és tisztaságot tartsak, ami nagyon zavar, mert én abban érzem jól magam. És most nagyon távol állok tőle. Az én
férjem is totál kész van tőlem, egyik nap pl elvitte magával munkába a pórszívót, hogy ne takarítgassak már aznap. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!