Cumisüveget, cumit mosogatógépbe?
Figyelt kérdés
Mossa valaki a babája cumisüvegét, cumiját mosogatógépbe? Mennyi idősét? Milyen mosogatószerrel?2011. aug. 15. 11:43
11/13 anonim válasza:
Én szinte mindent a mosogatógépben mosok. Somat mosogatószert használunk, egyiknek sincs semmi baja. A gép régóta megvan.
A gyerekek most 2,5 év és 9 hósak. Bár mindkettő bőven fél év fölött kapott először cumisüveget, mert szopós babák.
Használtam már calgon mosószert is és sima olcsó dm saját márkásat is, egyiktől sem volt semmi baj.
12/13 anonim válasza:
Szia, a gyerkőceim 23 és 3 hónaposak, cumisüveget mindkettőnél használtam-használok (anyatejes a kicsi, de teát abból adok neki) és mindig is mosogatógépben mostam a cuccokat. A kicsinek az etetőcumiját a vízforralóban forralt vízzel még átöblítem, de ennyi (mert ugyan méregdrága tabit használok, de néha benne marad mosogatószer maradék). Semmi bajuk nem volt még.
13/13 anonim válasza:
A cumit nem,de az üveget igen,a gyerkőc 10 hónapos kora óta..Én Somat-ot használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!