Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Cumisüveget, cumit mosogatógépbe?

Cumisüveget, cumit mosogatógépbe?

Figyelt kérdés
Mossa valaki a babája cumisüvegét, cumiját mosogatógépbe? Mennyi idősét? Milyen mosogatószerrel?
2011. aug. 15. 11:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én szinte mindent a mosogatógépben mosok. Somat mosogatószert használunk, egyiknek sincs semmi baja. A gép régóta megvan.

A gyerekek most 2,5 év és 9 hósak. Bár mindkettő bőven fél év fölött kapott először cumisüveget, mert szopós babák.

Használtam már calgon mosószert is és sima olcsó dm saját márkásat is, egyiktől sem volt semmi baj.

2011. aug. 17. 12:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia, a gyerkőceim 23 és 3 hónaposak, cumisüveget mindkettőnél használtam-használok (anyatejes a kicsi, de teát abból adok neki) és mindig is mosogatógépben mostam a cuccokat. A kicsinek az etetőcumiját a vízforralóban forralt vízzel még átöblítem, de ennyi (mert ugyan méregdrága tabit használok, de néha benne marad mosogatószer maradék). Semmi bajuk nem volt még.
2011. aug. 17. 13:03
 13/13 anonim ***** válasza:
A cumit nem,de az üveget igen,a gyerkőc 10 hónapos kora óta..Én Somat-ot használok.
2011. aug. 17. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!