Anyukák! Ti miből nem engedtek?
10 hónapos a kislányom..
Saját ágyban alvás, etetőszékben evés,nincs csoki és édesség, napközben 2 alvás és 8-kor ágyba..
Ja, és minden nap friss levegő, télen , nyáron... :-)
Napirend, saját ágyban alvás, csak azt adhat más enni neki, amit mi is (nincs csoki!), kézmosás.
Amire ugrok, az a vita és a kiabálás. Nem tűröm el, hogy a családi vitákat a lányom füle hallatára intézzék. A férjemmel már az elején megbeszéltük, hogy ha vitás dolog merül fel az életünkben, akkor azt akkor tisztázzuk, ha a gyerek alszik (így kiabálás sincs :D). Mi be is tartjuk, ezért várom el ezt a nagyszülőktől is.
Én sem vagyok az a paramami típus.Pakolhat a szekrényből ki be,mászhat a sárban,homokozóba a fejére öntheti a tele vödör homokot,ha akar mellém feküdhet aludni,ő is ehet csokit,de nem napi szinten persze, ihat azt amit akar, pakolhatja a cd-ket, nyomkodhatja a távirányítót, nézheti a tv-t stb..
Amiből nem engedek, az az evés,és az alvás,és fürdés.
Minden evésnek meg van az időpontja. Ettől nem nagyon térek el.+ valamit mindig kell ennie, ha csak 1 kanállal de akkor is.
És az alvás, szent és sérthetetlen!
Mindig ugyanakkor fürdetem,és altatom.Ebből nem engedek semmit.
6 hetes kora óta átaludja az éjszakát.
Most 15,5 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!