5 hónaposan lehet tejpépet adni?
Figyelt kérdés
Lányom most lesz 5 és fél hónapos, anyatejes, de már lassan mindent végigkóstoltunk...(alma, banán, öszib, körte, sütőtök, répa, krumpli), inkább a főzik jönnek be neki! Az lenne a kérdésem, hogy ti már ilyenkor adtatok tejpépet? Ha igen milyet, és mikor? Az esti szopit inkább még meghagynám neki, de talán délután adhatnék neki! Egyelőre még elég tejci...2009. ápr. 13. 19:08
1/3 anonim válasza:
Van olyan,amit 4 hónaposan adhatsz és van,amit 6 hónapos korától.
A dobozra rá van írva.
Az én fiam 9 hónapos múlt és imádja,emellett nagyon laktató is!:)
2/3 anonim válasza:
sinlak nem tartalmaz baba tejet rizsböl van és szenjánoskenyérböl
3/3 anonim válasza:
Szerintem teljesen fölösleges. A tejpépek tulképpen tápszerek valami mással (pl rizzsel, gyümölccsel) összekeverve. Esetleg akkor érdemes kipróbálni, ha még nem alszik rendesen éjszaka, mert elég laktató :)
Vannak 4-5 hós kortól adhatóak. Sztem a nestlé rizses tejpép a legjobb, ebben nincs cukor és enyhe vaniliás íze van, hozzá tudod keverni bármelyik eddig már megkóstolt gyümit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!