Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónaposan lehet tejpépet adni?

5 hónaposan lehet tejpépet adni?

Figyelt kérdés
Lányom most lesz 5 és fél hónapos, anyatejes, de már lassan mindent végigkóstoltunk...(alma, banán, öszib, körte, sütőtök, répa, krumpli), inkább a főzik jönnek be neki! Az lenne a kérdésem, hogy ti már ilyenkor adtatok tejpépet? Ha igen milyet, és mikor? Az esti szopit inkább még meghagynám neki, de talán délután adhatnék neki! Egyelőre még elég tejci...
2009. ápr. 13. 19:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Van olyan,amit 4 hónaposan adhatsz és van,amit 6 hónapos korától.

A dobozra rá van írva.

Az én fiam 9 hónapos múlt és imádja,emellett nagyon laktató is!:)

2009. ápr. 13. 19:19
 2/3 anonim ***** válasza:
sinlak nem tartalmaz baba tejet rizsböl van és szenjánoskenyérböl
2009. ápr. 13. 19:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen fölösleges. A tejpépek tulképpen tápszerek valami mással (pl rizzsel, gyümölccsel) összekeverve. Esetleg akkor érdemes kipróbálni, ha még nem alszik rendesen éjszaka, mert elég laktató :)

Vannak 4-5 hós kortól adhatóak. Sztem a nestlé rizses tejpép a legjobb, ebben nincs cukor és enyhe vaniliás íze van, hozzá tudod keverni bármelyik eddig már megkóstolt gyümit.

2009. ápr. 13. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!