Mikortól kezdett hallgatni a babátok a nevére?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 13. 18:48
1/11 anonim válasza:
Fél évesen már biztos. Lehet, hogy hamarabb is, de erre tisztán emlékszem.
2/11 anonim válasza:
mintha már 5 és félhónaposan figyelne a nevére
3/11 anonim válasza:
csatlakozom az előzőekhez 5hótól!!
4/11 A kérdező kommentje:
Gyakran szólítjátok a nevén? Mert nálunk gyakran becézgetve van(szívecske,meg ilyenek)és 6,5 hónaposan még nem hallgat a nevére.
2009. ápr. 13. 19:52
5/11 anonim válasza:
5-6 hónaposan már szerintem minden gyerek figyel a nevére, de szerintem csak akkor ha mindig úgy hívják. A fiamat Krisztiánnak hívják és arra is figyel, hogy Krisz, Kriszti, Krisztián. Mert mindegyiket sokszor hallotta. De mostanában sokszor cicusozom és már arra is reagál. Igaz már 9,5 hónapos
6/11 anonim válasza:
Öt és félhósan. Sokat mondjuk neki , a becenevére hallgat. Zsozsó nézd ott a kutya, Zsozsi, ott jön apa, stb. Azzal szórakozunk egy hete, hogy csak szólunk hanosan neki:Zsozsi? És már kapja is oda a fejét, tök jó fej kiscsávó!:)
7/11 anonim válasza:
Mi is becézgetjük ezerrel a kislányunkat!A/4-es lapra nem férne rá mennyi féle,de a legtöbbször a nevén szólítjuk és Ő is 6 hósan már figyelt rá!
8/11 anonim válasza:
Szia!Mi lányunk 3 hónapos,de felfigyel ha mondjuk a nevét
9/11 A kérdező kommentje:
Ő is figyel ha beszélek hozzá,de ha kifejezetten a nevén szólítom akkor nem. Vagy csak szelektív a hallása... :) Köszi a válaszokat!
2009. ápr. 13. 21:21
10/11 anonim válasza:
Szia. Az én fiam 4 hónapos múlt és mostanában kezd figyelni a nevére. Mi sokszor szólítjuk a nevén azonkívül, hogy persze becézgetjük is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!