Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bébikompba akkor már belelehet...

Bébikompba akkor már belelehet tenni a babát, amikor lépeget ha fogjuk a kezét, vagy így is káros?

Figyelt kérdés

Napi kb.5-10 percre gondoltam.

Én nem akartam neki venni, de ajándékba kaptuk.

2009. ápr. 13. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:
56%

Ha nem akarod, ne tedd bele.

Hogy káros vagy nem, oszlik a vélemény.

Én azt gondolom, hogy ha káros lenne, nem engednék forgalomba.

Lányom imádja, napi több órát van benne, most már az udvaron is.

Nagyon hamar megtanult felállni, és már megy is , szóval nekünk használt.

Ha már ülni tud, bele lehet tenni, tehát te beleteheted bátran:-)

2009. ápr. 13. 11:21
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Igaza van az elsőnek. Ha már stabilan ül nyugodtan beleteheted,főleg ha már lépeget is.
2009. ápr. 13. 12:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes ez a komp, de az én főnököm ortopédus főorvos, már vagy 30 éve, ő csinálja a babák csipőszűrését, nagyon profi, és arra kért, hogy ígérjem meg hogy soha nem teszem bele a kompba,. a védőnőm is mondta, független tőle, hogy ő nem tilthatja meg de ha jót akarok neki, ne tegyem bele a kompba. Máshogy terheli a gerincét, se nem áll se nem űl, nem használj a végtagtagját azzal a funkcióval ami kellene, mert ott a komp, a biztonsági dolog ,de nekünk. Nekik nem jó, se a csontozatuknak,sem a kialakulóban való izületeknek, és sem az izomzatnak. El kell esniük, fel kell állniuk, mászniúk, közlekedni.

Ezért most ne hurrogjatok le nekem ezt szakember mondta.

2009. ápr. 13. 12:46
 4/4 anonim ***** válasza:
84%
igazából én az arany középutat tartom reálisnak. az utolsó válaszolóval abszolút egyetértek. nem jó a gyereknek. ez a szülőnek jó inkább, mert lefoglalja a gyereket. hány ilyen kütyü került már forgalomba, ami a szülő nyugalmat jelenti inkább, nem a gyerek fejlődését:-) Viszont ahogy a kérdező írja, napi 10 perc nem hinném, hogy olyan mértékben terhelné a szervezetét és a csontozatát, hogy bármilyen deformáció keletkezhetne. amíg a gyerek szórakozása miatt kapja meg néhány percre naponta, addig szerintem semmi gond vele. a rossz az, ha az anyuka így akar időt nyerni a másfél-két órás főzéshez!
2009. ápr. 13. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!